Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Samråd-Ny biogasanläggning, Götene kommun

Publicerad: klockan

Gasum AB har för avsikt att uppföra en ny  biogasanläggning norr om värmeverket i Götene kommun. Inför detta görs en ansökan om miljötillstånd enligt Miljöbalken och Gasum bjuder därför in till samråd. Samrådet syftar till dialog med allmänheten och är också ett tillfälle för Gasum att inhämta synpunkter och information som bolaget bör känna till.

Obs! Ändring av plats!

På grund av Corona-situationen, kommer samrådet för Gasumsplanerade biogasanläggning i Götene hållas som en videokonferens på distans onsdag 25 mars 2020 med start klockan 17:30. Gasum öppnar för inloggning kl 17:00. Länk till mötet kommer publiceras här. 

Om du inte har möjlighet att koppla upp dig hemifrån, kommer Götene kommun hålla lokal Råbäck öppet i Centrumhuset klockan 17-19. Stanna dock hemma om du känner dig sjuk.

Anmälan:

För närvaro i Råbäck krävs anmälan till: liselott.roth@sweco.se, senast 2020-03-23.

Vill du veta mer?

Samrådsprocessen samt de utredningar och undersökningar som genomförs mynnar sedan ut i en Miljökonsekvensbeskrivning (MKB) som är en del av tillståndsansökan. Ansökan prövas av Länsstyrelsen. Innan beslut tas, ges ytterligare tillfällen för allmänhet, kommunen och organisationer att lämna synpunkter och ställa frågor.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!