Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Dags att nominera kandidater till årets biosfärstipendium

Publicerad: klockan

Nominera en person eller organisation som du tycker har gjort en betydande insats för hållbar utveckling inom vårt biosfärområde. Senast den 21 april vill Biosfärkontoret ha din nominering.

Styrelsen för Biosfärområdet delar årligen ut ett stipendium till en person eller organisation som på ett påtagligt positivt sätt har bidragit till Biosfärområdets hållbara utveckling. Styrelsen vill med detta stipendium uppmärksamma personer och visa sin uppskattning för de som gör viktiga arbetsinsatser för biosfärområdet.

Kriterier för stipendiet och nominering:

  • Stipendiet delas ut till person, företag, förvaltning, förening eller annan organisation som på ett påtagligt positivt sätt bidragit till Biosfärområdets hållbara utveckling.
  • Biosfärområdets styrelse utser stipendiaten.
  • Stipendiet utdelas årligen i samband med Biosfärdagen den 2 juni.
  • Vem som helst får nominera.
  • Kandidater kan nomineras fram till den 21 april

Så nominerar du:

  • Nomineringen lämnas skriftligen till Biosfärkontoret och skall innehålla namn på föreslagen kandidat, beskrivning av insatsen som bidrar till Biosfärområdets positiva utveckling, en motivering av förslaget samt kontaktuppgifter till den som nominerar.

För mer information och för att lämna nomineringar kontakta:

Sofia Guldbrand
Biosfärkontoret
E-post: sofia.Guldbrand@vanerkulle.se

www.vanerkulle.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

​Om Biosfärområdet Vänerskärgården med Kinnekulle

Ett biosfärområde är ett större landskapsavsnitt med höga naturvärden där man arbetar med bevarande och utveckling och ska fungera som ett modellområde för hållbar utveckling.

Biosfärområdet är idag en verksamhet, en ideell förening, som driver och är delaktiga i en mängd olika projekt med fokus på hållbar utveckling. Biosfärarbetet har bidragit till nya samarbeten mellan olika aktörer i området som tidigare inte sågs som givna.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!