Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Vi avråder från att delta i ungdomsfesten i Blomberg i kväll - 9 juni

Publicerad: klockan

Det har kommit till vår kännedom att det kommer att anordnas en fest i Blomberg i kväll och många av eleverna i årskurs nio har planerat att gå på denna fest. Media har de senaste dagarna rapporterat kring ett försvinnande från just Blomberg och polisens spaningsarbete i området kommer att pågå under kvällen.

Idag, 9 juni 2015, kommer Fornängsskolan och Västerbyskolan att ha en gemensam supé för alla elever som slutar årskurs nio, detta mellan klockan 18 och 22. Det har kommit till vår kännedom att det kommer att anordans en fest senare på kvällen och natten och många av eleverna i årskurs nio har planerat att gå på denna fest. Det kan också hända att någon elev i årskurs sju eller åtta har tänkt gå dit. Efter vad vi har hört ska festen vara vid Blombergs badplats.

Vi vill efter dialog mellan skolorna, polisen och kommunledningen avråda er från att delta i denna fest samt uppmana föräldrar att inte låta sina ungdomar åka dit. Media har de senaste dagarna rapporterat kring ett försvinnande från just Blomberg och polisens spaningsarbete i området kommer att pågå under kvällen.

Skolan har ansvar för era ungdomar under supén, men har alltså ingenting med nämnda fest att göra. 

Den här informationen har även skickats ut till föräldrar som har elever på våra högstadieskolor.

Fältfritidsledare

Under kvällen kommer vi ha fältfritidsledare ute runt om i kommunen och även öppna Café Esperanza vid behov. De kommer bland annat att finnas vid niornas supé i Folkets park i kväll. 

Trygghetsvandrare

Vi ser även över möjligheten att få ut så kallade Trygghetsvandrare (vuxna) som kan vara närvarande under kvällen bland ungdomarna.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!