Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Pedagoger på förskoleområde Syd uppmärksammas för årets insatser

Under förskoleområdet Syds julavslutning för personal uppmärksammades samtliga pedagoger för deras värdefulla insatser under året. Kollegorna fick även nominera varandra inom sex olika kategorier som delades ut under kvällen.

Sex kvinnor står på rad hållandes i diplom och blombukett.Förstora bilden

Pedagogerna som tog emot pris: Emelie Albertsson, Louise Svensson, Åsa Arnesson, Eva-Karin Hallset, Jenny Henriksson och Susanne Kjellström.

Förskoleområde Syd vill tacka alla deras pedagoger för det fantastiska arbete de gjort och fortsätter att göra varje dag för alla barn i deras utbildning.

Nomineringar

Kollegorna fick nominera varandra inom sex olika kategorier som uppmärksammades under årets julfest. Följande kollegor fick ta emot pris:

Årets jag är alltid på plats

Emelie Albertsson, Lundsbrunns förskola.

Man hittar henne alltid på golvet tillsammans med barnen. En person som med glädje alltid är här, ställer upp i alla lägen och inspirerar oss alla till att hjälpas åt och ställa upp.”

Årets fixare

Louise Svensson, Lundsbrunns förskola.

Idésprutan, får hon utrymme att göra tar hon det och gör alltid något bra av det. En kollega som sprider positiv glädje och energi. Hon har ”fixat” så kollegor vill vara på arbetet.”

Årets lekare

Åsa Arnesson, Ljungsbackens förskola.

Ett energiknippe som med glädje och engagemang får med sig barnen i utelekens värld. Hon fixar och donar hela tiden, oftast i det tysta. Iscensätter lekmiljöer som inspirerar barnen att leka.”

Årets fika-ambassadör

Eva-Karin Hallset, Ljungsbackens förskola.

Som helt apropå har med sig en gó tårta eller liknande när det behövs som bäst. Hon bakar till speciella bemärkelsedagar för att sätta sin kollega i centrum. Hon skapar guldkant i vardagen för oss alla.”

Årets språkförebild

Jenny Henriksson, Källby förskola.

För sitt arbete med förskolans bibliotek och i många sammanhang lyfta litteraturen och dess magiska kraft. Värnar om barnens skriftspråk och synliggör det på ett vackert och meningsfullt sätt. Hon är grym på sagor.”

Årets kollega

Susanne Kjellström, Källby förskola.

En solstråle för hela huset. Hon hälsar alltid med ett leende och hjälper till över hemvisterna.”

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!