Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Nytt år och nya tider för förskola eller fritidshem?

För att kunna erbjuda en bra verksamhet för era barn är det viktigt att vi har tider som stämmer när ni behöver barnomsorg. Vi ber er därför lägga in schema eller uppdatera till ett aktuellt schema, om ni inte gjort det.

Registrera tider för fritids

Är barnet på fritids på morgonen och eftermiddagen ska du registrera tiden på morgonen och tiden på eftermiddagen. För att lägga till fler tider samma dag så trycker man på plustecknet i vyn där man registrerar tider då kan man lägga in fler tider samma dag.

Vid ledighet

Är barnet ledigt så lämnas dagen tom i schemat. Om barnet är ledigt hela veckan så kan man markera det genom att bocka i rutan "Ledig hela veckan".

Registrera barnschema manual

Vid frånvaro

Vid oplanerad frånvaro som t ex. sjukdom eller tandläkarbesök ska det anmälas via funktionen Frånvaro i appen. Vid planerad frånvaro ska ändringen göras i schemat senast dagen innan. Det görs alltså i funktionen Barnschema och inte i Frånvaro.

Om ni behöver göra schemaändringar samma dag som inte är sjukfrånvaro så kontaktar ni förskola/fritidshemmet. Det kan till exempel vara att barnet inte ska gå på fritids efter skolan eftersom det ska gå hem med en kompis eller något liknande.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!