Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Invigning av förskolan Skattkistan

Publicerad: 15 april 2011
Den 11 april var det äntligen dags att inviga Förskolan Skattkistan i Götene. Barn och personal firade sina nya lokaler under högtidliga former och bjöd barnens föräldrar och syskon på kaffe, saft och tårta. Förskolan Skattkistan består av hemvisterna Pärlan, Rubinen, Diamanten och Smultronstället och har tillsammans plats för 80 barn.
Förskolechef Ros-Britt Wiktorsson inledde dagen med att hålla tal och fick sedan hjälp av Olivia Kullberg att klippa det obligatoriska bandet. Anette Holmgren tog sedan över scenen och sjöng och spelade tillsammans med alla barn vilket var mycket uppskattat. Diamantens personal bjöd på en teaterföreställning "Nasse hittar en stol" vilket lockade fram många skratt hos både unga och gamla.

När applåderna avtog fick man ett överraskande besök av självaste Pippi Långstrump som letade efter en skattkista. Med hjälp av en skattkarta letade hon sig fram till förskolan och passade på att berätta om skolbesök, tjuvar och guldpengar. Pippi blev förtjust i förskolans skattkista men fick lova att inte ta med den hem trots det spännande innehållet.

Avslutningsvis bjöds det på choklad och glass och det var mätta och nöjda barn som sedan lekte i vårsolen ute på gården.
 
Föräldrar och syskon fick möjlighet att stanna en stund på förskolan under dagen för att titta på lokalerna och fika tillsammans med barnen. Förskolan Skattkistan kommer att ha öppet hus i slutet av maj för alla som är intresserade av ett besök. Annonsering kommer att ske i Götene tidning.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!