Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Information om trafik till och från Källby gård veckorna 34-36 (21/8-8/9)

Publicerad: klockan

Under sommaren påbörjades ombyggnation av skolgården på Källby gård. Denna ombyggnation beräknas pågå fram till och med 8 september. Detta kommer att orsaka ändringar i transporterna till och från skolan med buss och bil då nuvarande busszon inte är tillgänglig för trafik.

De barn som åker med buss till och från skolan kommer att påverkas vid avstigning och påstigning enligt följande:

  • Västtrafik, buss 228 (via Skeby och Källby kyrkby) sker all på och avstigning vid Västtrafiks busshållplats Smedjevägen. Eleverna får sedan promenera till skolan över Järnviksvägen vid övergångsstället.
  • Buss 106 går som vanligt och påverkas inte.
  • För övriga bussar och föräldrar kommer på- och avstigning att ske vid Källbyhallen på parkeringsplatsen inom avspärrat område.
  • Ni föräldrar som kör era barn till skolan med bil uppmanas att parkera på personalparkeringen. Vi vill dock uppmärksamma er på att det kommer vara ont om parkeringsplatser under denna period och manar därför till försiktighet. Räkna också med att hämtning och lämning kan ta extra tid. Vi ber er därför vara vänliga att respektera avspärrningen för era barns säkerhets skull.
  • De elever som promenerar eller cyklar utmed Sjökvarnsvägen till skolan måste använda cykelvägen via förskolan till Källby gård. Detta för att minimera olycksrisken då det är mycket tung trafik under ombyggnationen.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!