Lyssna

Publicerad klockan .

Hjälp oss motverka skadegörelse på Källby förskola

Det förekommer skadegöresle på Källby förskola under helgerna. Barnens saker försvinner och förstörs, det ritas på väggar och redskap och skräp lämnas kvar på gården. Hjälp oss motverka skadegörelsen! Prata med barn och ungdomar som rör sig ute på kvällar och helger och ta gärna svängen över förskolans gård om du ändå är ute och går eller motionerar på kvällen.

Tvåvångingsbyggnad med en parkeringsplats framför.Förstora bilden

Under våren har vi haft återkommande problem med skadegörelse på Källby förskola. Efter helgerna ligger det skräp på förskolans gårdar, leksaker har förstörts eller försvunnit och det har ritats på förskolans väggar.

Prata med barn och ungdomar som rör sig ute på kvällar och helger

Vi önskar att ni som har barn och ungdomar som rör sig ute på kvällar och helger i Källby pratar med era barn. De får gärna vara på förskolans område men uppmana dem att låta förskolebarnens saker och redskap vara. Säg till dem att ta med eventuellt skräp från gården när de lämnar och att de absolut inte får rita på husen eller redskapen.

Förskolebarnen blir ledsna när de kommer till en skräpig, förstörd och klottrig förskola. Dessutom kostar det onödiga pengar hantera stöket som skulle kunna gå till förskolans verksamhet.

Ta svängen förbi förskolan

Är du ute och rastar hunden eller går en kvällspromenad? Ta gärna svängen genom förskolans gård. Tillsammans kan vi upptäcka och stävja oönskat beteende.

Tack för hjälpen!

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!