Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Förändringar i barnomsorgen under veckorna 29-31

Publicerad: klockan

Klicka på bilden för att förstora.Förstora bilden

Klicka på bilden för att förstora.

Då det under sommarperioden är få barn i förskola och fritidshem har beslut tagits om att verksamheterna ska slås ihop under veckorna 29-31. Beslutet omfattar även pedagogisk omsorg.

I Götene tätort kommer förskolan att vara på Skattkistan och fritidsverksamheten kommer att vara på Prästgårdsskolan. I Källby kommer förskolan att vara på Källby förskola och fritidsverksamheten på Källby Gård. Övriga verksamheter har stängt under dessa veckor.

Du som har behov av barnomsorg under vecka 29-31 anmäler detta till förskolechef eller rektor där ditt barn är placerat. Blanketter att fylla i ert omsorgsbehov delas ut på enheterna. Vi vill ha svar så snart som möjligt men senast den 31 mars.

Har din förskola inte öppet vecka 29-31

Du som har barn på förskola eller fritidshem som inte håller öppet dessa veckor har möjlihet att välja Källby eller Skattkistan/Prästgårdsskolan. Skriv önskemål på blanketten du lämnar till din förskola/fritidshem.

Veckorna före och efter vecka 29-31 kan det också bli förändringar då det är upp till förskolechefer och rektorer att samordna verksamheten.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!