Lyssna

Stödföreningen för musikelever i kulturskolan

Stödföreningen är till för musikelever under deras tid på kulturskolan och är öppen för alla som vill medlemmar.

Nästa möte är tisdagen den 26 oktober klockan 17.30 i Centrumhuset Götene. Varmt välkommen!

Stödföreningen är en viktig del av kulturskolans musikverksamhet.

Det är tack vare stödföreningen som eleverna till exempel kan åka på läger och orkesterresor, Paradorkesterns uniformer kunde köpas in, fika ordnas vid konserter och elevaftnar. Stödföreningen är öppen för vem som helst som vill stötta kulturskolans musikverksamhet.

Föreningen bygger som andra liknande föreningar på att det finns frivilliga som hjälper till. Du kan hjälpa till genom att bli medlem i styrelsen och/eller genom olika punktinsatser; till exempe bull- och kakbak, lägerövernattning, fikaseervering vid olika evenemang. Alla som vill vara med och stödja föreningens verksamhet är välkomna.

Alla elever i kulturskolans musikverksamhet som är medlemmar i Stödföreningen får erbjudande att även bli medlemmar i Riksförbundet Unga Musikanter (RUM). Stödföreningen står då för alla medlemsavgifter. MusikRUM i Västerås är ett exempel på evenemang som kulturskolans orkestrar gärna deltar i med ekonomisk hjälp av stödföreningen.

Bli medlem!

Årsavgiften är 100 kronor per år. Välkommen att bli medlem och stötta musikverksamheten! Kom ihåg att skriva namn och adress.

  • Bankgiro nr.: 5514-2939
  • Swish: 123 081 1448

Kontaktpersoner

Lena Öberg, samordnare för kulturskolan; är stödföreningens kontaktperson mot riksförbundet Unga Musikanter (RUM) och vidarebefordrar inkommande mail direkt till stödföreningen.

E-post: lena.oberg@gotene.se

Relaterade sidor

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!