Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Samspelsvecka på kulturskolan

Publicerad: klockan

Klicka på bilden för att förstora.Förstora bilden

Klicka på bilden för att förstora.

Under kommande vecka; det vill säga 11-14 mars, är den ordinarie instrumentalundervisningen utbytt mot annan verksamhet som går under benämningen "samspelsvecka".

Många av våra elever spelar redan i olika ensembler, men målet är nu att samtliga elever ska lockas att våga ta chansen att spela ihop med andra elever på olika instument.
Det kommer bli en mängd olika grupper: pianister spelar trumpetare, gitarrister med violinister och flöjtister, rockbandet med sångare och blåsare, och så vidare.

Att delta i gruppspel är roligt och utvecklande, och vi hoppas alla elever vill ta den här chansen. Varje elev kommer får en inbjudan till en eller flera grupper som läraren anser är på lagom nivå. Noter kommer delas ut ett par veckor i förväg så att alla hinner gå igenom styckena i lugn och ro tillsammans med sin lärare. Samspelsveckan är endast för eleverna i kulturskolans musikverksamhet.

Att spela ihop är riktigt kul!

På kulturskolan håller man nu tummarna att eleverna just denna vecka kan tänka sig att hoppa över annan aktivitet till fördel för musiken och kulturskolan. Vi tror och hoppas att samspelveckan blir en speciellt rolig vecka!

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!