Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Musikskolans Stödförenings årsmöte hålls den 15 maj

Publicerad: klockan

Styrelsen för "Musikskolans stödförening, Götene kulturskola" kallar gamla och nya medlemmar till årsmöte torsdagen den 15 maj 2019 kl. 18:40 (i pausen på kulturskolans Vårkonsert som startar klockan 18).
Plats: kulturskolans orkestersal.
Hjärtlig välkomna! /styrelsen.

Stödföreningen är till för elever under deras tid på kulturskolans musikverksamhet och är öppen för alla som vill medlemmar.

Stödföreningen är en viktig del av kulturskolans musikverksamhet.

Det är tack vare Stödföreningen som eleverna till exempel kan åka på läger och orkesterresor, Paradorkesterns uniformer kunde köpas in, fika ordnas vid konserter och elevaftnar. Stödföreningen är öppen för vem som helst som vill stötta kulturskolans musikverksamhet.

Föreningen bygger som andra liknande föreningar på att det finns frivilliga som hjälper till. Du kan hjälpa till genom att bli medlem i styrelsen och/eller genom olika punktinsatser; till exempel bull- och kakbak, lägerövernattning, fikaservering vid olika evenemang. Alla som vill vara med och stödja föreningens verksamhet är välkomna.

Alla elever i kulturskolans musikverksamhet får erbjudande att bli medlemmar i Riksförbundet Unga Musikanter (RUM). Stödföreningen står för alla medlemsavgifter. MusikRUM i Västerås är ett exempel på evenemang som kulturskolans orkestrar gärna deltar i med ekonomisk hjälp av stödföreningen.

Namnbyte inom kort

Föreningen kommer ta ställning till ett namnbyte på nästa årsmöte, då musikskolan efter årskskiftet blivit kulturskola. I stadgarna står det att det är musikverksamheten inom den nya kulturskolan som är målgruppen.

Bli medlem!

Årsavgiften är 100 kronor/år. Välkommen att bli medlem och stötta musikverksamheten! Kom ihåg att skriva namn och adress.

Bankgiro nr. 5514-2939.
Swish 123 041 12 07.

Kontaktpersoner:

Lena Öberg, samordnare för kulturskolan; är stödföreningens kontaktperson mot riksförbundet Unga Musikanter (RUM) och vidarebefordrar inkommande mail direkt till stödföreningen.


Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!