Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Kulturskolan håller stängt resten av terminen

Förstora bilden

Nu har det beslutats att kulturskolans verksamhet håller stängt resten av terminen. Vi kommer informera våra elever löpande under våren via plattformen Study along. Håll även koll på vår nya kurskatalog som kommer under våren inför höstens kurser.

Beslutet om att stänga kulturskolan från 18 mars och tillsvidare togs tidigare i år, men nu har det alltså beslutats om att den ska vara fortsatt stängd hela terminen.

Skola och barnomsorg är i stort behov av personal då en stor andel lärare, förskolepedagoger och andra yrkesgrupper inom skolan och barnomsorgen är frånvarande på grund av sjukdom eller vård av barn. Eftersom kulturskola inte är en lagstyrd verksamhet och kulturskolans personal är pedagoger som är vana att arbeta med barn ser vi dem som en självklar grupp att i detta läge omfördela till andra verksamheter.

Det kommer inte att skickas ut någon faktura för kulturskolans verksamheter den här terminen till följd av detta.

Förstora bilden

Den här nyheten är relaterad till coronaviruset. Informationen i nyheten är baserat på det aktuella läget vid publicering och kan sluta vara aktuellt om läget förändras. Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna på www.gotene.se/coronaviruset

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!