Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Ungdomsverksamheten vecka 27 "Sommarlov"

Välkommen till våra gemensamma mötesplatser runt om i Götene kommun.

Följ oss och gilla oss gärna på instagram: ungdomgotenekommun.

En stor liggandes mobiltelefon, där en skejtare gör ett trix och åker ut ur mobilen

klicka för att förstora bilden

Måndag 4 juli Uteaktivitet mellan 13.00-16.00. För att veta aktivitet och vart vi är följ oss gärna på Instagram: ungdomgotenekommun.

Måndag 4 juli Skateskola. Vi ses på Skateparken i Götene. Ingen anmälan krävs. Begränsat material som skateboard, hjälm och skydd finns att låna. Fritidsledare finns på plats. För alla åldrar. Drop in mellan klockan 13.00-16.00.

Tisdag 5 juli "Skatetisdag". Vi hänger i skateparken från klockan 13.00-16.00. Vi lyssnar på musik, kringaktiviteter och självklart skejtar.

Tisdag 5 juli Fritidsgården i Källby, öppet klockan 18.00-20.00. För dig i årskurs 6-16 år. I källarlokalen på Källbygård, Magasinet. Kom förbi och låna boll eller andra aktivitetsmaterial.

Onsdag 6 juli Hällekis fritidsgård, Vi samlas utanför gymnastikshallen strax innan klockan 16.00 och bestämmer aktivitet.

Onsdag 6 juli Onsdagsgårn i Götene för dig som är från 12 år och äldre med funktionsvariation. Vi åker till Stenbrottet och fiskar och grillar. Vi har ett samarbete med Lidköping, Bifrost. Samling klockan 16.40 på fritidsgården och är åter klockan 20.30. OBS, anmälan till onsdagsgårdens personal eller till Catrine Lunnerhag, 070-607 59 07.

Onsdag 6 juli Fältarna fältar i kommunen. Följ dom gärna på Instagram: faltarnaigotene

Torsdag 7 juli Tjejkväll för dig som är tjej eller identifierar dig som tjej. Vi går tillsammans till skateparken och är med på "sommarskatefesten". Samling 15.50 på fritidsgården Götene. Från årskurs 6 -18 år.

Torsdag 7 juli "Sommarskateparksfest"-skateparken i Götene. Man kan skejta, måla graffiti, vi grillar, lyssna på musik och det finns kringaktiviteter att göra. Alla åldrar, drop in mellan klockan 16.00-20.00. Begränsat antal material som skateboards, hjälm, skydd finns att låna.

Fredag 8 juli Fältarna fältar i kommunen. Följ dom gärna på Instagram: faltarnaigotene. Vid dåligt väder så eventuellt öppnar vi fritidsgården.

Det finns fler sommarlovsaktiviteter i Götene kommun i juni, juli och augusti.

Ni kan kontakta oss:
Dagtid: 0511-386186

Vi är en kontantfri verksamhet.

Välkommen till oss på fritid-Ungdom

För att kunna erbjuda en trygg och säker verksamhet så tar vi in max 40 personer i lokalerna samtidigt.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!