Ljungsbackenskolan

Ljungsbackenskolan. Klicka på bilden för att förstora.

Klicka på bilden för att förstora.

Ljungsbackenskolan är en grundskola för elever från förskoleklass till årskurs 6 belägen i Götene tätort med närhet till skog och friluftsområde. Fritidshemmet är lokal- och verksamhetsintegrerat med skolverksamheten.

Aktuellt på Ljungsbackenskolan 

Skolvslutning Ljungsbackenskolan 2020

Snart är vår skolavslutning här och den ska vi självklart fira. Men i dessa tider kommer den inte bli som tidigare år. I år kommer vi inte kunna vara i Folkets Park som är traditionen på Ljungsbackenskolan men vi ska göra all för att få en fin skolavslutning för eleverna här på skolan.

Som ni kanske läst i tidningar eller på sociala medier har skolcheferna i Skaraborg tagit ett gemensamt beslut som säger att skolavslutningarna på våra skolor i år firas utan anhöriga och släkt.

Torsdag den 11 juni kommer åk 6 ha sin skolavslutning med en kombinerad avslutningsmiddag kl 17,00-18,30. Viktigt att veta är att det inte går bussar till och från skolan denna em/kväll. Eleverna i åk6 är lediga fredag den 12 juni.

Fredag den 12 juni kommer eleverna i Förskoleklass till åk 5 ha sin skolavslutning. OBS!! utan anhöriga och släkt.

Eleverna startar kl 08,20 och slutar kl 09,40

Ingen skollunch serveras denna dag förutom för de elever som är på fritidshemmet. Om ni har ändrade tider för ert/era barn på fritidshemmet denna dag så glöm inte att ändra dessa.

Bussar på skolavslutningsdagen: Bussarna till skolan går enligt tidtabell och bussen hem går från skolan kl 09,50Relaterade sidor

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!