Hällekis skola

Vid foten av det natursköna Kinnekulle ligger Hällekis skola. Skolan är en grundskola för elever från förskoleklass till årskurs 6. Fritidshemmet är integrerat i skolverksamheten. Skolan är belägen i orten Hällekis.

Aktuellt på Hällekis skola

Hej!

Nu börjar vi närma oss skolavslutningen och den ska vi naturligtvis fira!!!
Men det kommer att ske på ett annat sätt än vi är vana vid.

Vi kommer i år inte kunna vara i kyrkan som tradition är, men vi ska göra allt för att få en fin skolavslutning för eleverna här på skolan. Som ni kanske läst i tidningarna eller på sociala medier har skolcheferna i Skaraborg tagit ett gemensamt beslut för riktlinjerna som bl a säger att skolavslutningarna på våra skolor i år firas utan anhöriga och släkt.

Åk 6 kommer ha skolavslutning på eftermiddagen torsdag den 11 juni, efter ordinarie skoldags slut. Separat inbjudan kommer till varje elev om denna. Viktigt att veta är att det inte går några bussar hem från skolan denna eftermiddag. Eleverna i åk 6 är lediga fredagen den 12 juni.

Åk F-5 kommer ha skolavslutning klockan 9-10.30 den 12 juni. Vi kommer att samlas på stora fotbollsplanen, för att sedan gå till idrottshallen för en kortare gemensam avslutning med behörigt avstånd mellan klasserna. Vi vill även i dessa tider försöka hålla fast vid en känsla av gemenskap på skolan, att det blir lite högtidligt och inte bara en vanlig skoldag. Varje klass har sedan en mysig stund för sig själva innan det är dags att säga hej då för det här läsåret. Vi tror att vi på detta sätt kommer att få en fin avslutning för alla!

Alla elever som åker buss till skolan kan åka med den tur som är på skolan strax innan klockan 9.00, och hem går bussarna ca 10.35.
Om ni har ändrade tider för ert/era barn på fritidshemmet denna dag så glöm inte ändra dessa. 

Vänligen

Paula Westerling

Relaterade sidor

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!