Lyssna på sidan Lyssna

Helenagården

Helenagårdens äldreboende ligger på Norra Skaravägen 34 i Götene.

Boendet är bemannat dygnet runt med undersköterskor och sjuksköterskor, som har till uppgift att ge en bra och god individuell omvårdnad.

Helenagårdens äldreboende stod färdigt efter ombyggnaden sommaren 2008. Här finns 4 boendeenheter med vardera 9 lägenheter samt en växelvårdsplats. Lägenheterna är mellan 33-39 m². I alla lägenheter finns toalett med dusch, pentrydel med kylskåp samt klädkammare. Vissa lägenheter har altandörr med uteplats.
Stor gemensam yta med fullvärdigt kök, matsal samt vardagsrum finns på varje enhet. All mat tillagas på respektive enhet.

För att få flytta till Helenagården krävs en ansökan och ett biståndsbeslut enligt socialtjänstlagen. Vill du ansöka om särskilt boende kan du vända dig till enhetschefen i ditt hemvårdsområde.

Enhetschef är Ingela Persson
Telefon: 0511-38 61 20
E-post: ingela.c.persson@gotene.se

Sidansvarig:
Elisabeth Gerhardsson
Kommunutvecklare

E-post: Elisabeth.Gerhardsson@gotene.se

Observera att formuläret nedan kontaktar den tjänsteman som är ansvarig för informationen på den sida du just nu befinner dig på. Har du ett mer allmänt ärende ber vi dig att använda en officiell e-postadress då tjänstemannen kan vara sjuk eller på semester. På vår kontaktsida hittar du kontaktinformation.


, 2014-03-25