Gammal nyhet

Den här nyheten publicerades 07 juni 2018 och är kanske inte aktuell längre.

Sommarlovsaktiviteter för barn och ungdomar mellan juni och augusti

Publicerad: 07 juni 2018 klockan 09.30

Sommarlovsbroschyren. Klicka på bilden för att förstora.

Sommarlovsbroschyren. Klicka på bilden för att förstora.

Ett sommarlov fyllt med aktiviteter. Golfläger, vikingaklubb, sommarplask, bowlingskola, prova på dag på ridskolan, bad-bolls-kul på Hällekis camping, utomhus bio och mycket mer blir det när Götene kommun tillsammans med föreningar ordnar sommarlovsaktiviteter.

Alla unga mellan 6-15 år får en sommarlovsbroschyr hemskickat under vecka 24. I den kan du läsa om allt som händer i Götene kommun under sommaren.

Här hittar du sommarlovsbroschyren digitalt

Sommarlovsprogrammet kan du ladda ner här.PDF (pdf, 788.1 kB) Du kan även läsa mer på www.gotene.se/ungdom under aktiviteter. Varje vecka under sommaren presenteras veckans sommarlovsaktiviteter som nyhet här på hemsidan.

Kommunen har tillsammans med föreningar skapat gratis sommarlovsaktiviteter

Alla föreningar som är med och skapar årets sommarlovsaktiviteter får ett besök av oss i arbetsgruppen för sommarlovsstöd. Vi är tjänstemän från fritid-ungdom, kulturen, folkhälsan och biblioteket.
I år fick Götene kommun 213 000 kronor från Staten för att skapa gratis sommarlovsaktiviteter. Vi valde att erbjuda föreningar och studieförbund ekonomiskt bidrag om de erbjuder aktiviteter för barn och ungdomar. En möjlighet för klubben att visa upp sig och kanske få nya medlemmar. Samtidigt som vi visar upp kommunens fantastiska föreningsliv.

Sidansvarig: Catrine Persson, senast ändrad 07 juni 2018