Lyssna

Resultat av tidigare tävlingar

På denna sida presenterar vi vinnare och deltagare från avslutade fototävlingar som arrangeras av unga kommunutvecklare i syfte av Götene kommuns 50-årsfriande.

Barn i svart mössa och orange overall sitter på en blå pulka i snön. I bakgrunden är en färgglad grafittivägg.

Vinnande bidrag för december, foto: Emelie Karlsson Landén. Klicka för att förstora bilden.

Juli

Här kan ni se det vinnande bidraget samt ett bildspel som visar alla deltagare för juli månad.

Vi vill tacka alla som har varit med och deltagit i unga kommunutvecklares fototävling för juli månad och som har bidragit med fina bilder som respresenterar vår kommun. I fortsättning av Götene kommuns 50-årsfirande hoppas vi få se fler bilder i de kommande tävlingarna!

 

 

Augusti

Här kan ni se det vinnande bidraget samt ett bildspel som visar alla deltagare för augusti månad.

Vi vill tacka alla som har varit med och deltagit i unga kommunutvecklares fototävling för augusti månad och som har bidragit med fina bilder som respresenterar vår kommun. I fortsättning av Götene kommuns 50-årsfirande hoppas vi få se fler bilder i de kommande tävlingarna!

September

Här kan ni se det vinnande bidraget samt ett bildspel som visar alla deltagare för september månad.

Vi vill tacka alla som har varit med och deltagit i unga kommunutvecklares fototävling för september månad och som har bidragit med fina bilder som respresenterar vår kommun. I fortsättning av Götene kommuns 50-årsfirande hoppas vi få se fler bilder i de kommande tävlingarna!

Oktober

Här kan ni se det vinnande bidraget samt ett bildspel som visar alla deltagare för oktober månad.

Vi vill tacka alla som har varit med och deltagit i unga kommunutvecklares fototävling för oktober månad och som har bidragit med fina bilder som respresenterar vår kommun. I fortsättning av Götene kommuns 50-årsfirande hoppas vi få se fler bilder i de kommande tävlingarna!

November

Här kan ni se det vinnande bidraget samt ett bildspel som visar alla deltagare för november månad.

Vi vill tacka alla som har varit med och deltagit i unga kommunutvecklares fototävling för november månad och som har bidragit med fina bilder som respresenterar vår kommun. I fortsättning av Götene kommuns 50-årsfirande hoppas vi få se fler bilder i de kommande tävlingarna!

December

Här kan ni se det vinnande bidraget samt ett bildspel som visar alla deltagare för december månad.

Vi vill tacka alla som har varit med och deltagit i unga kommunutvecklares fototävling för december månad och som har bidragit med fina bilder som respresenterar vår kommun. Detta var den sista fototävlingen. Vi hoppas att ni har haft lika roligt som vi har haft!

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!