Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Utställningen *Här finns liv

Publicerad: klockan

Klicka på bilden för att förstora.Förstora bilden

Klicka på bilden för att förstora.

Utställningen vill inspirera, lyfta och levandegöra det engagerade arbete som pågår runtom i biosfärområdet för att stärka en hållbar samhällsutveckling.

Hur kan vi ställa om till ett hållbart samhälle?

*Här finns liv uppmärksammar vårt biosfärområde Vänerskärgården med Kinnekulle. Utställningen vill inspirera, lyfta och levandegöra det engagerade arbete som pågår runtom i biosfärområdet för att stärka en hållbar samhällsutveckling. Lokala svar på globala frågor!

Det finns 680 biosfärområden i världen och tillsammans bildar Götene, Lidköping och Mariestad ett av dem. Vi är ett modellområde för hållbar utveckling. Alla som finns här är betydelsefulla när vi ställer om samhället och agerar mer hållbart ekologiskt, socialt och ekonomiskt.

Spela Kartspelet

Genom utställningsspelet lär du om FNs globala mål och de hållbara insatser som pågår i vårt biosfärområde.

Lär om FNs globala mål och Agenda2030 i Sveriges kanske största och mest aktuella hållbarhetsspel. Allt du behöver är utställningskartan och gratis-appen *Här finns liv i din mobil eller läsplatta. Läsplatta finns att låna i medborgarkontoret.

Utställningen visas i Centrumhusets entréhall 7-28 mars.

*Här finns liv är ett kommunikationsprojekt som ska inspirera, lyfta och levandegöra det engagerade arbete som pågår runtom i biosfärområdet för att stärka en hållbar samhällsutveckling. #Härfinnsliv
www.vanerkulle.se

Klicka på bilden för att förstora.

Klicka på bilden för att förstora.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!