Invigning *Här finns liv och stå upp-föredraget Moder Jord för god för att kolsyra- 7 mars

Publicerad: 31 januari 2019 klockan 16.59

Klicka på bilden för att förstora.

Klicka på bilden för att förstora.

Välkommen till en kväll i klimatets och biosfärens tecken med invigning av vandringsutställningen *Här finns liv och Staffan Lindbergs "stå upp-föredrag" Moder Jord - för god för att kolsyra.

*Här finns liv

Utställningen *Här finns liv är en del av ett stort kommunikationsprojekt som uppmärksammar vårt biosfärområde Vänerskärgården med Kinnekulle. Utställningen vill inspirera, lyfta och levandegöra det engagerade arbete som pågår runtom i biosfärområdet för att stärka en hållbar samhällsutveckling. Lokala svar på globala frågor!

”Moder jord – för god att kolsyra” med Staffan Lindberg

En ståuppföreläsning om klimat och konsumtion. Till dig som undrar hur allting ska gå. Varför det blev som det blev. Och vad vi ska göra nu. Med humor, sång och musik tar sig musikern, föreläsaren, författaren och koldioxidbantaren Staffan Lindberg an vår tids ödesfråga: klimatet. Vinnaren av Povel Ramels Karamelodiktpris levererar den senaste vetenskapen om klimatfrågan och våra konsumtionsmönster på ett underfundigt, engagerande och inspirerande sätt. Medarrangör: Biosfär Vänerskärgården Kinnekulle.

Torsdag 7 mars

Klockan 18.30 utställningen i Centrumhusets entréplan invigs

Klockan 19.00 föreställning i Sessionssalen

Biljetter 50 kronor. Medborgarkontoret Götene 0511-38 60 01, Turistbyrån Lidköping 0510-200 20.

Samarrangemang med BIosfär Vänerskärgården med Kinnekulle.

Sidansvarig: Ann-Sofie Andersson, senast ändrad 31 januari 2019