Guldjakten 2021

Nu drar Guldjakten 2021 igång!
Efter fjolårets succé kör vi i år en mycket större och modifierad version och med fler presentkort i potten.

Illustrerad skattkarta med röda kryss

Götene och Lidköpings kommuner har tillsammans med Destinationsbolaget Läckö-Kinnekulle tagit initiativ till evenemanget Guldjakten 2021 som sker under april månad.

Initiativet är taget för att stötta några av våra mest utsatta branscher i spåren av Coronakrisen, för att marknadsföra besöksmålen i vår fantastiska kommun och ge något roligt tillbaka till våra kommuninvånare i tider av isolering.

Under Guldjakten 2021 kommer ledtrådar att vara utplacerade på ett 40-tal platser runt om i Götene och Lidköpings kommuner. När man sedan har hittat ett visst antal ledtrådar så deltar man i en utlottning av presentkort antingen i Götenes eller i Lidköpings butiker. Lidköping lottar ut presentkort till ett sammanlagt värde av 300 000 kronor och Götene till ett sammanlagt värde av 100 000 kronor.

Presentkorten, som är på 300 kronor styck, kommer att gälla i alla butiker, restauranger, caféer och skönhetssalonger i respektive kommun som vill ta emot dem.

Hur gör jag för att delta?

Hämta ditt startkort, online eller fysiskt. Besök fyra av de utmärkta platserna. För att hitta den exakta platsen, följ ledtrådarna på destinationsbolagets hemsida. På den utmärkta platsen kommer ett nyckelord att finnas, skriv ner respektive ord och plats på startkortet och följ sedan instruktionerna för att lämna in kortet. Glöm inte att fylla i dina kontaktuppgifter. Färdigt!

  1. Hämta ditt startkort
  2. Besök fyra platser.
  3. Följ ledtrådarna på www.lackokinnekulle.se för att hitta nyckelordet.
  4. Fyll i startkortet. Plats, nyckelord och personuppgifter.
  5. Lämna eller skicka in startkortet.
  6. KLART!

Vill du höja vinstchansen? Gör då uppdraget en gång till, fast med nya platser och ord.

Alla deltagare är med i utlottningen av över 1300 presentkort värda 300 kronor styck, från Götene kommun eller Lidköpings kommun.

Startkort

Startkort hittar du här: Startkort Guldjakt 2021

Fysiska startkort

Startkort hittar du i brevlådor vid centrumhusets entré i Götene eller vid turistbyrån i Lidköping (Rådhuset).

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!


Relaterade sidor