Presentkort till Bio Göta Lejon

Ett presentkort till Bio Göta Lejon passar för alla tillfällen. Julklapp, födelsedagspresent, tack för hjälpen eller "Jag älskar dig!". Ge bort en bioupplevelse till någon du bryr dig om.

Presentkort till Bio Göta Lejon

Alla kan hitta en film som passar den egna smaken och mottagarna väljer själva när de ska gå, vad de ska se och med vem de ska dela upplevelsen.

Presentkorten köper du för endast 95 kronor på Medborgarkontoret i Centrumhuset i Götene eller på Bio Göta Lejon och de gäller för en person till en filmföreställning (oberoende vad biofilmen kostar).

Företag och organisationer

Presentkort till Bio Göta Lejon är en smidig och uppskattad julklapp, sommarpresent eller annan gåva till anställda och kunder i era företag samtidigt som ni stöttar Götenes lokala biograf.

Vår föreningsdrivna biograf Göta Lejon säljer presentkort som är en gåva som uppskattas av alla. Alla kan hitta en film som passar den egna smaken och mottagarna väljer själva när de ska gå, vad de ska se och med vem de ska dela upplevelsen.

Pris och mängdrabatt

Presentkorten kostar 95 kronor styck och byts mot biljett till valfri film på Bio Göta Lejon i Götene.

Vid köp av mer än 30 presentkort får man 10 % rabatt och vid köp av mer än 50 presentkort får man 20 % rabatt.

Ett fint presentkuvert ingår till varje biljettpar och giltighetstiden är ett år.

Presentkort från Filmstaden (tidigare SF)

Vi tar även emot biocheckar från Filmstaden. Vi tar bara emot modellen som visas på bilderna nedan (pappersbiljett). Var noga med att det finns ett nummer i övre vänstra hörnet så som visas på bilden. Kontrollera även så att giltighetsdatumet inte har passerats. Vi kan inte ta emot plastkort som behöver läsas av elektroniskt.

Relaterade sidor

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!