The Mule

Klicka på bilden för att förstora.

Klicka på bilden för att förstora.

Söndag 3 februari klockan 18.30
Onsdag 6 februari klockan 19.00

Pris: 105 kronor
Längd: 1 timme och 56 minuter.
Tillåten från 11 år (från 7 år i vuxet sällskap)

Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Earl Stone, en fattig och ensam man i 80-årsåldern, blir erbjuden ett jobb som chaufför. Det låter enkelt, men vad Earl inte vet är att han precis har tagit jobbet som knarkkurir åt den mexikanska kartellen. Han gör det bra – så bra att han får större leveranser och blir tilldelad en handler. Han är dock inte den enda som håller koll på Earl då han också hamnat på den hårdföre DEA-agenten Colin Bates radar. Även om pengar inte längre är ett problem så börjar så småningom hans tidigare misstag göra sig påminda, och det är osäkert om han hinner ställa allt tillrätta innan polisen eller kartellens torpeder hinner ikapp honom.

Genre: Drama.

Regi: Clint Eastwood.

Skådespelare: Clint Eastwood, Bradley Cooper, Taissa Farmiga, Michael Peña, Andy Garcia, Laurence Fishburne.

Platsbokning

Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Du kan också boka plats på Medborgarkontoret, vardagar mellan klockan 8.00‑17.00 på telefon: 0511‑38 60 01 eller i bion från cirka en timme innan varje föreställning på telefon: 0511‑504 90.

Hämta ut biljetter

Vill du slippa stå i kö innan föreställningen kan du köpa dina biljetter på medborgarkontoret i Centrumhuset, vardagar klockan 8.00‑17.00. Annars hämtar du dina bokade biljetter på bion senast 20 minuter innan filmen startar. Kassan öppnar cirka 45 minuter innan filmen startar.

Sidansvarig: Adrian Braekke, senast ändrad 05 januari 2019