Superhjältarna 2 (Höstlovsfilm!) (Alla talar svenska!)

Klicka på bilden för att förstora.

Klicka på bilden för att förstora.

Söndag 16 september klockan 15.00
Söndag 23 september klockan 15.00
Torsdag 1 november klockan 15.00 - Höstlovsfilm!

Pris: 80 kronor.
Längd: 2 timmar och 6 minuter.
Barntillåten i vuxens sällskap (annars från 7 år).

Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Allas vår favoritsuperhjältefamilj är tillbaka, men den här gången står mamma Helen i rampljuset, och pappa Bob stannar hemma med barnen Violet, Dash och Jack-Jack för att göra hjälteinsatser i vardagslivet och försöka sköta allt som har med ett ”normalt” familjeliv att göra. Det är en tuff omställning för alla, och det blir ännu tuffare, för ingen av dem har ännu en aning om lilla babyn Jack-Jacks alla superkrafter. När en ny skurk smider en genial och farlig plan måste familjen tillsammans med Fryzo samarbeta igen, vilket är lättare sagt än gjort, även om de alla är superhjältar.

Genre: Animerat, Action, Komedi, Familj, Äventyr.

Platsbokning

Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Du kan också boka plats på Medborgarkontoret, vardagar mellan klockan 8.00‑17.00 på telefon: 0511‑38 60 01 eller i bion från cirka en timme innan varje föreställning på telefon: 0511‑504 90.

Hämta ut biljetter

Vill du slippa stå i kö innan föreställningen kan du köpa dina biljetter på medborgarkontoret i Centrumhuset, vardagar klockan 8.00‑17.00. Annars hämtar du dina bokade biljetter på bion senast 20 minuter innan filmen startar. Kassan öppnar cirka 45 minuter innan filmen startar.

Sidansvarig: Adrian Braekke, senast ändrad 16 oktober 2018