Lilla spöket Laban - Världens snällaste spöke (Jubileumsfilm!) (Alla talar svenska!)

Klicka på bilden för att förstora.

Klicka på bilden för att förstora.

Lördag 24 november klockan 11.00

Pris: 60 kronor.
Längd: 44 minuter.
Barntillåten.

Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Lilla spöket Laban är inte riktigt som andra spöken, han är nämligen rädd för mörker. Han är världens snällaste spöke vilket inte är lätt när man ska skrämmas och vara läskig. Laban vill ju så gärna, och han gör sitt bästa för att kunna spöka lika bra som pappa, mamma och lillasyster Labolina.

Sex animerade episoder med barnens favoritspöke Laban:

  • Bara en till
  • Labans Picknick
  • Fladdermusungen
  • Mammas färger
  • Skuggan
  • Onkel Gast.

Berättarröst är den kritikerrosade skådespelerskan Maria Lundqvist. Illustrationerna och teckningarna är skapade av den flerfaldigt prisbelönade Per Åhlin som bland annat gjort Karl-Bertil Jonssons julafton och Hundhotellet.

Genre: Barn.

Välkomna på 15-årsjubileum!

Lördagen den 24 november

Vi välkomnar våra underbara besökare på vårt jubileumsfirande. Det kommer finnas aktiviteter för barnen som fiskedamm och ansiktsmålning, till de vuxna ordnar vi lite snittar och bubbligt. Det kommer också att vara fina priser i kiosken.

Välkomna på fest!

Platsbokning

Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Du kan också boka plats på Medborgarkontoret, vardagar mellan klockan 8.00‑17.00 på telefon: 0511‑38 60 01 eller i bion från cirka en timme innan varje föreställning på telefon: 0511‑504 90.

Hämta ut biljetter

Vill du slippa stå i kö innan föreställningen kan du köpa dina biljetter på medborgarkontoret i Centrumhuset, vardagar klockan 8.00‑17.00. Annars hämtar du dina bokade biljetter på bion senast 20 minuter innan filmen startar. Kassan öppnar cirka 45 minuter innan filmen startar.

Sidansvarig: Adrian Braekke, senast ändrad 09 november 2018