Leave no trace

Klicka på bilden för att förstora.

Klicka på bilden för att förstora.

Söndag 2 december klockan 18.30
Onsdag 5 december klockan 19.00

Pris: 105 kronor.
Längd: 1 timme och 48 minuter
Tillåten från 7 år (barntillåten i vuxet sällskap)

Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Will och hans 13-åriga dotter lever sedan många år ett harmoniskt och isolerat liv i en skogspark utanför Portland, Oregon, tills den dag ett ödestiget misstag förändrar deras liv. En lokal socialarbetare ser till att pappa och dotter som levt efter egna villkor tas om hand om och de får sysselsättning och skydd. De försöker anpassa sig till sin nya omgivning men ett snabbt beslut tar dem ut på en farlig resa ut i vildmarken på jakt efter fullständig frihet. Men snart kommer verkligheten i kapp och de måste möta sina olika behov: Toms önskan att vara en del av ett samhälle och Wills önskan att avstå från det helt.

Genre: Drama.

Regissör: Debra Granik.

Skådespelare: Ben Foster, Thomasin McKenzie, Dana Millican, Jeff Kober.

Platsbokning

Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Du kan också boka plats på Medborgarkontoret, vardagar mellan klockan 8.00‑17.00 på telefon: 0511‑38 60 01 eller i bion från cirka en timme innan varje föreställning på telefon: 0511‑504 90.

Hämta ut biljetter

Vill du slippa stå i kö innan föreställningen kan du köpa dina biljetter på medborgarkontoret i Centrumhuset, vardagar klockan 8.00‑17.00. Annars hämtar du dina bokade biljetter på bion senast 20 minuter innan filmen startar. Kassan öppnar cirka 45 minuter innan filmen startar.

Sidansvarig: Adrian Braekke, senast ändrad 06 november 2018