Halvdan viking (Höstlovsfilm!) (Ungdomspris!)

Klicka på bilden för att förstora.

Klicka på bilden för att förstora.

Fredag 2 november klockan 15.00

Pris: (fika samt filmer) Ungdomar 18 år eller yngre: 50 kronor. För övriga: 100 kronor.
Längd: 1 timme och 23 minuter.
Tillåten från: 7 år (barntillåten i vuxet sällskapöppnas i nytt fönster)

Vi bjuder på fika/snacks efter filmen!

Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Halvdan Viking är elva år och bor i Östbyn med smeden Björn efter att hans pappa gett sig av på plundringsfärd. Men Halvdan är ingen "riktig” viking. Han haltar, har dåligt självförtroende och saknar en vän. I närheten av Östbyn ligger Västbyn. De båda byarna har legat i fejd med varandra så länge man kan minnas och det är förbjudet att befinna sig på fel sida av älven som delar de två byarna. En dag i skogen möter Halvdan plötsligt den orädda kungadottern Meia från fiendebyn Väst. Trots att de inte får träffas spirar en oväntad vänskap fram mellan dem. När Västbyn planerar ett anfall på Östbyn förstår vännerna att allt hänger på dem om det ska stoppas i tid. Men har de tillräckligt med mod och list för att göra det som krävs utan att ta till vapen?

Genre: Familj.

Skådespelare: Peter Haber, Vilgot Hedtjärn, Ellinea Siambalis, Torkel Petersson, Claes Månsson.

Platsbokning

Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Du kan också boka plats på Medborgarkontoret, vardagar mellan klockan 8.00‑17.00 på telefon: 0511‑38 60 01 eller i bion från cirka en timme innan varje föreställning på telefon: 0511‑504 90.

Hämta ut biljetter

Vill du slippa stå i kö innan föreställningen kan du köpa dina biljetter på medborgarkontoret i Centrumhuset, vardagar klockan 8.00‑17.00. Annars hämtar du dina bokade biljetter på bion senast 20 minuter innan filmen startar. Kassan öppnar cirka 45 minuter innan filmen startar.

Sidansvarig: Adrian Braekke, senast ändrad 08 oktober 2018