Creed 2 (Jubileumsfilm!)

Klicka på bilden för att förstora.

Klicka på bilden för att förstora.

Lördag 24 november klockan 17.00

Pris: 100 kronor.
Längd: 2 timmar och 10 minuter.
Åldersgräns ännu ej satt.

Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

I uppföljaren till Rocky-spinoffen får tungviktsboxarmästaren Adonis Creed en chans att hämnas sin far Apollo som dog under en match mot Ivan Drago. Under Rocky Balboas handledning ska han möta Ivans son Viktor Drago i en stor uppgörelse. Adonis och Rocky konfronteras med sitt delade arv, ifrågasätter vad som är värt att slåss för, och upptäcker att inget är viktigare än familjen. Sylvester Stallone och Dolph Lundgren är tillbaka i rollerna som Rocky och Ivan, men denna gång möts de inte i ringen utan som tränare åt varsin boxare.

Regi: Steven Caple Jr.

Skådespelare: Tessa Thompson, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Michael B. Jordan

Genre: Drama, sport.

Välkomna på 15-årsjubileum!

Lördagen den 24 november

Vi välkomnar våra underbara besökare på vårt jubileumsfirande. Det kommer finnas aktiviteter för barnen som fiskedamm och ansiktsmålning, till de vuxna ordnar vi lite snittar och bubbligt. Det kommer också att vara fina priser i kiosken.

Välkomna på fest!

Platsbokning

Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Du kan också boka plats på Medborgarkontoret, vardagar mellan klockan 8.00‑17.00 på telefon: 0511‑38 60 01 eller i bion från cirka en timme innan varje föreställning på telefon: 0511‑504 90.

Hämta ut biljetter

Vill du slippa stå i kö innan föreställningen kan du köpa dina biljetter på medborgarkontoret i Centrumhuset, vardagar klockan 8.00‑17.00. Annars hämtar du dina bokade biljetter på bion senast 20 minuter innan filmen startar. Kassan öppnar cirka 45 minuter innan filmen startar.

Sidansvarig: Adrian Braekke, senast ändrad 09 november 2018