Dagbio: Fakiren som fastnade i ett skåp

Klicka på bilden för att förstora.

Klicka på bilden för att förstora.

Onsdag 5 december klockan 14.00

Pris: 90 kronor inklusive fika.
Längd: 1 timme och 35 minuter.
Barntillåten i vuxens sällskap (annars från 7 år).

Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Aja har bott hela sitt liv i Mumbai. Han uppträder på gatorna och människor tror att han har speciella magiska krafter. Efter att hans mamma dött beger han sig till Paris för att hitta sin pappa med en falsk 100-eurosedel i fickan.

Första målet är den svenska möbelaffären som han drömt om att besöka sedan han var liten, där träffar han Marie som han direkt blir förälskad i. Aja upplever sedan en rad stora äventyr runt om i världen, ursprungligen i ett skåp, sedan en Louis Vuitton-resväska, en luftballong till Tripoli och en flyktingförläggning i Libyen.

Längs vägen blir han vän med en sudanesisk flykting som heter Assefa som han träffar i en lastbil. Det här är en underbar och komisk historia. Filmen är tillgänglig för syntolkning.

Efter filmen bjuder vi på kaffe med dopp på Centrumcaféet. Alla är hjärtligt välkomna till bion!

Dagbion är ett samarbete mellan bioföreningen Göta Lejon, Vuxenskolan, ABF, SPF, PRO och Götene kommun.

Platsbokning

Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Du kan också boka plats på Medborgarkontoret, vardagar mellan klockan 8.00‑17.00 på telefon: 0511‑38 60 01 eller i bion från cirka en timme innan varje föreställning på telefon: 0511‑504 90.

Hämta ut biljetter

Vill du slippa stå i kö innan föreställningen kan du köpa dina biljetter på medborgarkontoret i Centrumhuset, vardagar klockan 8.00‑17.00. Annars hämtar du dina bokade biljetter på bion senast 20 minuter innan filmen startar. Kassan öppnar cirka 45 minuter innan filmen startar.

Sidansvarig: Adrian Braekke, senast ändrad 26 september 2018