Information till företag - Den stora Guldjakten på Kinnekulle

I dessa speciella tider som präglas av Coronakrisen vill Götene Kommun i samarbete med Destination Läckö-Kinnekulle stötta den lokala handeln och besöksnäringen.

I maj lanseras ”Den stora guldjakten på Kinnekulle”. Presentkorten, som är på 300 kronor styck kommer att gälla i alla butiker, restauranger, caféer och skönhetssalonger som vill ta emot det i Götene kommun.

Information till företaget som tar emot detta presentkort

  • Du som företag väljer själv om du vill ta emot detta presentkort.
  • Presentkortet gäller ej i livsmedelsbutiker eller för alkohol, tobak och spel.
  • När du tar emot checken ska både du och köparen skriva på checken.
  • Värdechecken är giltig som betalmedel till och med 2020-08-31.
  • Checken gäller vid ett köptillfälle. Kunden får inte pengar tillbaka om beloppet inte nyttjas till fullo och kan heller inte byta checken mot pengar.
  • Varje värdebevis är tryckt på ett speciellt papper med olika struktur på sidorna. Det finns också en unik sifferkombination.
 

Redovisning

Ersättning för presentkorten erhålls genom att skicka en faktura med samtliga presentkortsnummer till Götene kommun senast den 30 september 2020. Fakturering till kommunen får ske max en gång per månad. Presentkorten ska bifogas med fakturan.

Fakturaadress:

Götene kommun
Fakturaskanning
Box 40
533 21 Götene
Referens: GKLEMTH
Peppol ID för E-faktura:0007:2120001652

Mer info om Den stora Guldjakten på Kinnekulle

Presentkorten läggs i guldpåsar som kommer att gömmas på olika platser i kommunen varje helg i maj månad. Områdena där presentkorten kommer att gömmas publiceras i Götene tidning varje onsdag inför varje majhelg. Platserna är valda med omsorg och spridda i hela kommunen, några för att de helt enkelt är så vackra och några utifrån tillgänglighet. Man kommer även kunna hitta områdena i Destinationsbolaget Läckö Kinnekulles app samt på Götene kommuns hemsida. Mer specifika ledtrådar om var man hittar guldpåsarna kommer att släppas på Götene kommuns facebooksida varje lördag klockan 10.00 (förutom första helgen i maj då jakten startar redan på fredagen).

För frågor och kontakt

Juliane Thorin, Kommunutvecklare
0511-386394 juliane.thorin@gotene.se
Emelie Thim, Näringslivsstrateg
0511-386009 emelie.thim@gotene.se

Relaterade sidor

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!