Klubb Götene

Det finns en poäng med att handla lokalt!

Klicka på bilden för att förstora.

Klicka på bilden för att förstora.

Klicka här för att logga in eller registrera medlemsskap (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Det är ett samarbete mellan shoppinggotene.se och Götene tidning med syftet att stärka den lokala handeln och belöna kunder för sin lojalitet mot lokala butiker och företag.

När folk nu verkligen kan tjäna mer på att handla i Götenes butiker istället för att åka till större städer hoppas vi på ett lyft för handeln i kommunen", säger Jennie Mörk, Handelsutvecklare i Götene kommun.

Stämplar och veckans erbjudande

Systemet, som är framtaget av företaget Fillit, bygger på att små lokala handlare ska få samma möjligheter till att premiera trogna kunder som storkedjorna. De handlare som är anslutna bestämmer själva sitt bonussystem - när du handlar för en viss summa får du en digital stämpel på din bricka. När kunden så småningom samlat ihop tio stämplar kommer bonusen slå ut.

Varje vecka kommer också veckans erbjudande presenteras i Götene Tidning. Där kommer de anslutna butikerna ge extra bra erbjudanden för de som använder bonusbrickan.

Bland de första i Sverige 

För att kunna nyttja brickan registrerar man sig på nätet. Man kan även få hjälp med registrering av sina brickor på Medborgarkontoret i Götene.

Sedan är det bara att börja samla.

Det känns extra kul eftersom vi ligger i framkant, vi är faktiskt bland de första Sverige att lansera detta", säger Jennie.

Tidigare finns kundklubbar i exempelvis Mark (där Götene Tidnings nya ägare Markbladet håller i trådarna), Trosa och Köping. Överallt har konceptet blivit en storsuccé.

Förhoppningen är att få nöjdare kunder och öka springet i butikerna, på så vis får vi ett mer levande Götene", säger Jennie.

Klicka här för att logga in eller registrera medlemsskap!

Relaterade sidor

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!