Sommarlovs­entreprenör 2020

Vill du som är mellan 16 och 19 år starta eget företag i sommar? Sök då till årets sommarlovs­entreprenörer i Götene kommun!

Sommarlovsentreprenör. Klicka på bilden för att förstora.

Sommarlovsentreprenör. Klicka på bilden för att förstora.

Vad är Sommarlovs­entreprenörer?

Sommarlovsentreprenör är inte som något annat sommarjobb. Du som är mellan 16-19 år och är sugen på att lära dig mer om företagande får möjligheten att starta ditt eget företag och tjäna pengar på din egen business. Du måste vara skriven i Götene kommun.

Vi ger dig kunskaperna och ett startkapital på 3000 kronor. Sedan är det upp till dig och ditt företag att få pengarna att växa maximalt.

Hur?

Vad du vill arbeta med i ditt företag är helt upp till dig. Några affärsidéer från tidigare år: trubadurer, teater, trädgårdservice, danslektioner, café och fotografer, glasskiosk med mera..

När?

Du ska driva ditt företag minst tre veckor under sommarperioden, vecka 25 är obligatorisk.

Du har en handledare

När det dyker upp frågor eller du behöver bolla en idé kan du alltid vända dig till din handledare som finns där för att hjälpa dig.

Under startveckan kommer du att få träffa några tidigare sommarlovsentreprenörer och andra spännade personer som finns till för att ge dig inspiration som sommarlovsentreprenör.

Kontaktperson

Jasmin Julardzija
Telefon: 0511-38 68 31
E-post: Jasmin.Julardzija@gotene.se

Ansökan

Ansökan är stängd, välkommen med ny ansökan 2021.

Relaterade sidor

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!