Lyssna

Feriepraktik i Götene kommun 2021

Feriepraktik kan du söka som är född 2004 eller 2005 och är skriven i Götene kommun. Feriepraktik är ett arbete som sker i kommunens förvaltningar eller i en av föreningarna i kommunen. Tänk på att restriktioner och anpassningar kan tillkomma med kort varsel under ansökningsprocessen samt sommaren. Vi reserverar oss för snabba ändringar, åtgärder eller avbrott under Feriepraktiken 2021 då vi följer rekommendationerna gällande Covid -19. 

Kommunen följer utvecklingen av coronapandemin

Kommunen följer utvecklingen av coronapandemin samt Arbetsmiljöverket och Sveriges kommuner och regioners restriktioner. Minderåriga ska inte arbeta i yrken där de kan utsättas för smitta i riskklass 3, där covid-19 ingår, och ska därmed inte arbeta i människonära yrken.

Här kan du läsa mer om Arbetsmiljöverkets information om smittrisker kopplade till corona ur arbetsmiljöperspektiv (öppnas i nytt fönster). Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ansökan har stängt. Sista ansökningsdag var 15 april.

Välkommen med din ansökan 2022.

 • Idrottsföreningar: Arbete i kommunens olika föreningar. 
 • Park/Vaktmästeri: Fastighetsskötsel och trädgårdsskötsel.
 • Naturvård: Vill du förbättra naturen i Hällekis? Det kan du göra genom att i sommar hjälpa till att ta bort växten Jättebalsamin. Det är en växt som inte hör hemma i vår natur men som har brett ut sig i samhället. Du får tillsammans med andra först lära dig om växten, sen rensa bort växten i områden kring Hällekis. Du får också vara med och planera samt dokumentera arbetet. Arbetet bedrivs utomhus.
 • Arbetslag Götene: Arbete på området kring Västerby (Konstgräsvallen, Västerby IP, skateparken, utegymmet och elljusspåret). Arbetet innefattar städning, trädgårdsskötsel och underhåll av gräsytor. 
 • Hembygdsförening: Städa och rusta upp Fornbyn i Götene. Arbetet innefattar städning i hembygdsföreningens lokaler samt trädgårdsskötsel. 
 • Socialt företag: Arbete på Nils-Tolsgårdens Kooperativ i Götene. Arbetet innefattar trädgårdsarbete. 
 • Kost/kök: Man är med och tillagar mat till kommunens verksamheter.
 • Digitala kommunutvecklare: Gillar du utmaningar och ser möjligheter då skall du söka till Unga Kommunutvecklare. Inspiration, delaktighet och skapande. Mycket kommer ske digitalt.
 • Övrigt: Olika verksamheter, arbetsplatser kan dyka upp med kort varsel.

Kom ihåg att ta ut ett utdrag ur belastningsregistret. Det hittar du HÄR! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Information inför 2021

 • Arbetstiden är 6 timmar per dag.
 • Ersättningen är 63 kronor i timmen.

Välkommen med din ansökan 2021.

För mer information kontakta

Jasmin Julardzija, enhetschef arbetsmarknadsenheten
Telefon: 0511-38 68 31
E-post: jasmin.julardzija@gotene.se

Den här nyheten är relaterad till coronaviruset. Informationen i nyheten är baserat på det aktuella läget vid publicering och kan sluta vara aktuellt om läget förändras. Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna på www.gotene.se/coronaviruset

Relaterade sidor