Nyhetsbrev näringsliv och företagande

Här hittar du våra nyhetsbrev från Götene kommun om näringsliv och företagande.

Nyhetsbrevet kommer ut cirka tio gånger per år.

Prenumerera på nyhetsbrevet
Senaste nyhetsbrevet

Tidigare nyhetsbrev

 • Nyhetsbrev om näringsliv och företagande juni 2019


  3 månader sedan.
  Klicka på bilden för att förstora. Juni nyhetsbrev om näringsliv och företagande i Götene kommun handlar bland annat om att företagsklimatet i kommunen fortsätter att förbättras enligt Svenskt näringslivs senaste undersökning och en film för hållbarhetsmedvetna företag att använda sig av i sin marknadsföring.
  Läs mer
 • Nyhetsbrev om näringsliv och företagande maj 2019


  4 månader sedan.
  Klicka på bilden för att förstora. Maj nyhetsbrev om näringsliv och företagande i Götene kommun handlar bland annat om utbyggnaden av E20 och rapport från Business region Skaraborg som besökt Hanover messe
  Läs mer
 • Nyhetsbrev om näringsliv och företagande april 2019


  5 månader sedan.
  Klicka på bilden för att förstora. Aprils nyhetsbrev om näringsliv och företagande i Götene kommun handlar bland annat om försäljningsmodellen "handla för Götene", det nya verktyget för lediga lokaler och mark i kommunen och information om möjligheten att påverka det näringslivspolitiska programmet.
  Läs mer
 • Nyhetsbrev om näringsliv och företagande mars 2019


  6 månader sedan.
  Klicka på bilden för att förstora. Mars nyhetsbrev om näringsliv och företagande i Götene kommun handlar bland annat om besöksrekord på företagslunch då Astro Sweden presenterade sina planer för Lundsbrunns kurort, emigration Expo i Holland och om kommunens nya nyföretagsrådgivare.
  Läs mer
 • Nyhetsbrev om näringsliv och företagande februari 2019


  7 månader sedan.
  Klicka på bilden för att förstora. Februaris nyhetsbrev om näringsliv och företagande i Götene kommun handlar bland annat om deltagande på Skaraborgsdagen, företagsfrukost special om kompetensförsörjning och ungdomar som marknadsför arbetsplatser i Götene.
  Läs mer

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!