Etablera ditt företag

Företag som etablerar sig här kommer till en kommun med ett gott företagsklimat. Vi hjälper dig med mark, lokaler och tillståndsärenden.

Företagslots

För att underlätta för blivande och nuvarande företagare i kontakten med myndigheter finns en företagslots. Företagslotsen svarar på frågor eller slussar dig vidare till rätt instans i alla ärenden som rör företagande.

Lediga lokaler och tomter

En sammanställning av lediga butiks-, industri- och verkstads-, kontors- och restauranglokaler och industritomter i Götene kommun hittar du här.

Taxor och avgifter

Vatten och avlopp, renhållning och fjärrvärme

Det kommunala bolaget Götene vatten och värme sköter vatten- och avlopp, renhållning och fjärrvärme i kommunen. För aktuella avgifter och taxor se deras hemsida: www.gotenevatten.se (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Elnät

Elnätet i kommunen ägs av Götene elförening. Aktuella avgifter och taxor hittar du på deras hemsida: www.gelf.se (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bredband

Information om bredband hittar du här.

Kontakter och nätverk för företagare

Det finns flera nätverk och kontaktytor i kommunen för dig som företagare.

Näringslivsföreningar

Företagsluncher

Näringslivsföreningen och Götene kommun arrangerar Företagslunch den första måndagen varje månad, med undantag för januari, juli och augusti. Det är en öppen mötesplats för representanter för alla företag i Götene kommun, i alla branscher. Här finns tillfälle att fritt och otvunget diskutera aktuella frågor med kollegor, politiker och kommuntjänstemän. Arrangörerna informerar om olika projekt och nyheter och bjuder in olika talare.
Mer om företagsluncher

Företagarfrukost

Företagarna i Götene arrangerar frukost varje fredag klockan 8.00 där företagare, politiker och tjänstemän träffas under lättsamma former. Kontakta Företagarna i Götene för mer information (nytt fönster).länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!


Sidansvarig: Emelie Thim, senast ändrad 12 november 2015