Musikskolan och Kulturskolan går samman

Publicerad: 04 december 2018 klockan 11.01

Klicka på bilden för att förstora.

Klicka på bilden för att förstora.

Musikskolan och Kulturskolan går samman efter årsskiftet.

Till nästa termin kommer Musikskolan och Kulturskolan gå samman till en gemensam verksamhet. All verksamhet byter då namn till Kulturskolan.

Musik, dans, drama och film

Vi kommer att erbjuda musikundervisning som tidigare, och lägger till dans och drama till utbudet att välja bland. Vi kommer även erbjuda utbildning i film genom vår ungdomsverksamhet som kopplas ihop med den nya Kulturskolan.

Delvis nya lokaler

Kulturskolans instrumentalundervisning (nuvarande Musikskolan) kommer även i fortsättningen hållas i Musikskolans idag befintliga lokaler. Nuvarande Kulturskolan lämnar Västerområdet och kommer istället använda Liljestensskolans idrottshall och scen. För film och drama kommer vi att använda biografens lokaler i Centrumhuset.

Rekordmånga deltagare i Kulturskolan på hösttermninen

Nuvarande Kulturskolan kommer att avsluta sin termin i mitten av december. Det har varit en spännande höst med skapande, dans, drama och måga superhjältar.

-  Vi tackar alla som har deltagit och vi är väldigt glada att så många har velat vara med i Kulturskolans verksamhet denna termin. Det har varit rekordmånga barn, säger Jytte Rixman Svantesson, Kultur- och fritidschef.

Mer information och anmälan i januari

I januari kommer vi lägga ut information på hemsidan om vilka kurser du kommer kunna välja bland på den nya Kulturskolan, och hur du anmäler dig.

Du som redan är elev i den terminsbaserade instrumental- och  sångundervisningen behöver inte göra nångonting utan fortsätter enligt höstterminens schema igen med lektionerna vecka 3.

Sidansvarig: Lena Öberg, senast ändrad 04 december 2018

Musikskolan
Skolgatan 4
533 31 Götene
Telefon: 0511-38 68 56

Skicka e-post

Följ Götene kommun:
Prenumerera på Götene kommuns nyheter via RSS
Följ Götene kommun på Facebook
Följ Götene kommun på Twitter
Se bilder från Götene kommun på Flickr
Se Götene kommuns filmer på YouTube