Stödföreningen för Musikskolan

Klicka på bilden för att förstora.

Klicka på bilden för att förstora.

Stödföreningen är till för elever under deras tid på Musikskolan och är öppen för alla som vill medlemmar.

 

 


Stödföreningen är en viktig del av kulturskolans musikverksamhet.

Det är tack vare Stödföreningen som eleverna till exempel kan åka på läger och orkesterresor, Paradorkesterns uniformer kunde köpas in, fika ordnas vid konserter och elevaftnar. Stödföreningen är öppen för vem som helst som vill stötta kulturskolans musikverksamhet.

Föreningen bygger som andra liknande föreningar på att det finns frivilliga som hjälper till. Du kan hjälpa till genom att bli medlem i styrelsen och/eller genom olika punktinsatser; till exempe bull- och kakbak, lägerövernattning, fikaseervering vid olika evenemang. Alla som vill vara med och stödja föreningens verksamhet är välkomna.

Alla elever i kulturskolans musikverksamhet får erbjudande att bli medlemmar i Riksförbundet Unga Musikanter (RUM). Stödföreningen står för alla medlemsavgifter. MusikRUM i Västerås är ett exempel på evenemang som kulturskolans orkestrar gärna deltar i med ekonomisk hjälp av stödföreningen.

Namnbyte inom kort

Föreningen kommer ta ställning till ett namnbyte på nästa årsmöte, då musikskolan efter årskskiftet blivit kulturskola. I stadgarna står det att det är musikverksamheten inom den nya kulturskolan som är målgruppen.

Bli medlem!

Årsavgiften är 100 kronor/år. Välkommen att bli medlem och stötta musikverksamheten! Kom ihåg att skriva namn och adress.

Bankgiro nr. 5514-2939.
Swish 123 041 12 07.

Kontaktpersoner:

Lena Öberg, samordnare för kulturskolan; är stödföreningens kontaktperson mot riksförbundet Unga Musikanter (RUM) och vidarebefordrar inkommande mail direkt till stödföreningen.


E-post: lena.oberg@gotene.se

 

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!


Sidansvarig: Lena Öberg, senast ändrad 12 april 2019

Musikskolan
Skolgatan 4
533 31 Götene
Telefon: 0511-38 68 56

Skicka e-post

Följ Götene kommun:
Prenumerera på Götene kommuns nyheter via RSS
Följ Götene kommun på Facebook
Följ Götene kommun på Twitter
Se bilder från Götene kommun på Flickr
Se Götene kommuns filmer på YouTube