Så här hittar du rätt!

Om du vet vad du letar efter men inte kan hitta det så kan vår sökmotor vara ett bra alternativ. Den hittar du längst upp på alla sidor. Webbkartan och A-Ö fungerar som en karta över allt innehåll på webbplatsen. Ofta kan det vara ett snabbt sätt att hitta det du letar efter. Den ger en bra överblick över den information som finns.

Många vägar in

En toppmeny följer med genomgående på hela webbplatsen och ligger kvar även om de övriga innehållet ändras. Toppnavigeringen består av flikar som leder till huvudingångarna på hemsidan.

I huvudet på sidan kan du alltid nå vårt navigeringsstöd

Sökfält

Sökfältet används direkt i sidhuvudet på webbplatsen och inne i söktjänsten kan du välja att söka bland dokument eller nyheter. Där finns också Sökhjälp med råd och tips.

A till Ö

På sidan A till Ö finns länkar till innehållet sorterat i alfabetisk ordning efter vad sidorna är döpta till.

Webbkarta

Webbkartan är en trädstruktur som visar hela webbplatsens struktur. Där kan du välja den information du är intresserad av.

Spårmärkning (brödsmulor)

För att göra det enklare för dig att veta var du är någonstans på vår hemsida använder vi oss av spårmärkning. För att visa på vilken nivå du befinner dig så visas ett länkspår i övre vänstra hörnet på hemsidan ("Du är här:"). De blå länkarna går att klicka på om du vill backa bakåt.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!