Kulturprogram december 2017

 • När det lider mot jul - Hällekis musikkår - 2 december  Klicka på bilden för att förstora. Hällekis musikkårs stämningsfulla
  julkonsert tillsammans med sångsolist Maria Sitte. Dirigent är Lena Öberg. Konserten är slutsåld!


 • Ungdomsfestivalen MEGAFON- 9 december  Klicka på bilden för att förstora. Lördagen den 9 december är det dags för årets Megafon då vi fyller Centrumhuset med massor av kul aktiviteter och skönt "häng".

   Kvällen startar klockan 18.00 och håller på till ca klockan 24.00.En kväll för ungdomar med musikband på scen, film-workshop, graffitti, TV-spel på storbild i bion, ”Nördhörna” med mysigt häng i biblioteket med fanart, brädspel och anime, Prismahörna, PokémonGo och go`fika.Kvällen avslutas med gratis nattbio ”Fantastiska vidunder och var man hittar dem”. Biljetter finns att hämta under kvällen.Festivalen vänder sig till undomar från högstadiet och uppåt. Självklart är det drogfritt.Välkomna!Arrangörer: Götene kommun, Svenska kyrkan, Prisma i samverkan med Studiefrämjandet och Vuxenskolan.Lördag 9 december, start klockan 18.00, Centrumhuset Götene.Fri entré!Arrangörer: Kulturen, Fritid/Ungdom, Biblioteket, Svenska Kyrkan och Prisma.
 • Balett på bio: Nötknäpparen - 10 december  Klicka på bilden för att förstora. Bio Göta Lejon visar den härliga julbaletten Nötknäpparen, en populär jultradition med den klassiska familjebaletten som bygger på E T A Hoffmanns berömda berättelse. 

  Berättelsen handlar om Marie som får en julklapp av sin gudfar. Det är en nötknäppare i form av en soldat. Vid midnatt väcks alla leksaker magiskt till liv. Nötknäpparen växer och leder tennsoldaterna i kampen mot Muskungen och hans armé.Musik av Pjotr Tjajkovskij. Inspelad från Bolsjoj i Moskva.Söndag 10 december, klockan 15.00. Bio Göta Lejon, biljetter 180 kronor. Medarrangörer: Bioföreningen Göta Lejon, Studiefrämjandet. Boka din plats på Bio Göta Lejons hemsida: www.gotene.se/bio eller på medborgarkontoret, telefon: 0511-38 60 01.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!


Sidansvarig: Ann-Sofie Andersson, senast ändrad 31 augusti 2017