Kulturprogram april 2018

 • Dagbio: Korparna  Klicka på bilden för att förstora. Onsdag 4 april klockan 14.00
  Pris: 90 kronor inklusive fika.
  Längd: 1 timme och 46 minuter. Tillåten från 7 år i vuxens sällskap (annars från 11 år).
  Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

  Agne sliter hårt för att få gården att gå runt. Ett arbete som nöter på honom både fysiskt och psykiskt. Pressen ökar ytterligare när arrendeägaren vill modernisera och hotar att säga upp arrendet.Agnes familj har brukat gården i generationer och han har tagit för givet att äldste sonen Klas ska ta över när han själv inte längre orkar. Klas däremot vill inte gå i faderns fotspår, men vill inte heller lägga ytterligare börda på sin far. En man som redan verkar ha fått nog av verkligheten. Frågan är hur länge man kan skjuta upp det oundvikliga?

 • Familjeföreställning: Besser och Wisser- 7 april  Klicka på bilden för att förstora. När Besser och Wisser bygger saker behöver de inga ritningar, för de vet ju ändå precis hur man ska göra… eller? Två vänner jobbar med att bygga saker. Och bygga och laga det kan de, men inte det som chefen vill… De bygger in sig i trassliga missförstånd med bråkiga bollar, envisa katter och vilsna känslor.

  En slapsticksföreställning för barn och vuxna från 3 år med mycket värme och humor.Lördag 7 april klockan 11.00 i samband med Bo- och Inredningsmässan.
  Fri entré!

 • Kulturcafé med vernissage: Anette Magnusson, vävar och collage - 4 april  Klicka på bilden för att förstora. Anette Magnusson har arbetat med konst i 60 år och firar det med en utställning. Under dessa år har hon regelbundet ställt ut, utfört många offentliga utsmyckningar, föreläst och inspirerat andra.Kvällen inleds med film och avslutas med café och lyrik med Björn Sjöstedt.Utställningen pågår till 4 maj.

  Måndag 4 april, klockan 18.00, Götene konstrum och bibliotek, fri entré. Medarrangörer: Götene konstförening och NBV
 • Dan Andersson-kväll i Fornparken - 18 april  Klicka på bilden för att förstora. Märta och Larseric Nyberg framför ett program i ord och ton om finnmarksskalden och mystikern Dan Andersson.

  Onsdag 18 april kl 18.30 i Fornparken.
  Entré 60 kronor
  Arrangörer: Götene fornminnes- och hembygdsförening, Vuxenskolan.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!


Sidansvarig: Ann-Sofie Andersson, senast ändrad 12 januari 2018