Evenemangskalender

Information om evenemang i Götene kommun.
 • Att tala om självmord, föreläsning i Centrumhuset - 21 februari  Klicka på bilden för att förstora. Psykisk livräddning – att tala om självmord, är en föreläsning för alla i Götene kommun som vill känna en större trygghet i mötet med en människa som befinner sig i en suicidal kris.
  Läs mer
 • Berättarkväll i Husaby - 21 februari  Klicka på bilden för att förstora. Berättarkväll: Att växa upp i Sandtorp på 1950/60-talen.
  Bengt-Göran Nilsson (f.d. Kinnex) berättar.

  Läs mer
 • All the money in the world  Klicka på bilden för att förstora. Söndag 18 februari klockan 18.30
  Onsdag 21 februari klockan 19.00
  Pris: 100 kronor.
  Längd: 2 timmar och 13 minuter.
  Tillåten från 15 år (från 11 år i vuxet sällskap).
  Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
  Läs mer
 • Sven-Ingvarskväll i Vättlösa Bygdegård - 23 februari  Klicka på bilden för att förstora. Maggie, Marguerite Andersson, leder allsång med Sven-Ingvars musik i Vättlösa bygdegård.
  Läs mer
 • Världen runt med naturfilmaren Stefan Quinth - 25 februari  Klicka på bilden för att förstora. Den välkände naturfilmaren Stefan Quinth berättar och visar filmavsnitt från sin stora filmproduktion.
  Läs mer
 • Pelle kanin  Klicka på bilden för att förstora. Söndag 25 februari klockan 15.00
  Söndag 4 mars klockan 15.00
  Pris: 80 kronor.
  Längd: 1 timme och 34 minuter.
  Tillåten från: 7 år (barntillåten i vuxet sällskap).
  Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
  Läs mer
 • The Post  Klicka på bilden för att förstora. Söndag 25 februari klockan 18.30
  Onsdag 28 februari klockan 19.00
  Pris: 100 kronor.
  Längd: 1 timme och 56 minuter.
  Tillåten från 11 år (från 7 år i vuxet sällskap).
  Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
  Läs mer
 • Föredrag: Med hjärta för medmänniskan, Piperska i Lundsbrunn 200 år - Måndag 26 februari  Klicka på bilden för att förstora. Förra året, 2017, uppmärksammades 200-årsjubiléet av Piperska lasarettet, som inrättades av greve Piper på Mariedal i åminnelse av hustruns, grevinnan Jaquette Du Rietz, alltför tidiga bortgång.Foto: Stig Rehn, Västergötlands museum
  Läs mer
 • Viskväll i Hangelösa: Mats Ljung i ord och ton - 4 mars  Klicka på bilden för att förstora. ”Från skratt till tårar” är rubriken för denna viskväll där Ingvor Ljung berättar och Thomas Landahl sjunger ett axplock ur Mats Ljungs stora produktion av texter och visor på ett roligt och finstämt sätt.
  Läs mer
 • The shape of water  Klicka på bilden för att förstora. Söndag 4 mars klockan 18.30
  Pris: 100 kronor.
  Längd: 2 timmar och 3 minuter.
  Tillåten från 15 år (från 11 år i vuxet sällskap).
  Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
  Läs mer
 • Dagbio: Ted - För kärlekens skull  Klicka på bilden för att förstora. Onsdag 7 mars klockan 14.00
  Pris: 90 kronor inklusive fika.
  Längd: 2 timmar.
  Tillåten från: 11 år (från 7 år i vuxet sällskap)
  Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
  Läs mer
 • Berättarkväll i Husaby - 7 mars  Klicka på bilden för att förstora. Berättarkväll: Resa i Nordkorea och Sydkorea. Per Söderlund visar bilder och berättar.
  Läs mer
 • Kulturhistorisk afton i Fornparken - 12 mars  Klicka på bilden för att förstora. Kulturhistorisk afton med Christer Westerdahl.
  Tema: S:t Olav -från vikingahövding till helgonkung.

  Läs mer
 • Konsert: ”Jazz på svenskt vis” Göteborg Wind Orchestra möter Jan Lundgren - 15 mars  Klicka på bilden för att förstora. Göteborg Wind Orchestra möter Jan Lundgren Trio i smakfulla och vackra tolkningar av svensk folkton, visa och jazz. Det är luftigt, dynamiskt och stämningsfullt i specialskrivna orkesterarrangemang som utforskar vår svenska folkmusiktradition i jazztappning.
  Läs mer
 • Familjeföreställning: Äggy -berättelsen om ett ägg - 23 mars  Klicka på bilden för att förstora. Djurskötare Blad och Doktor Klok arbetar på ett Babyzoo. En dag hittar Blad ett stort ägg, precis ett sådant ägg som Klok alltid har letat efter. Men vad finns i ägget och vem är äggets mamma och pappa? Barnteater från 2 år
  Läs mer
 • Lördag på biblioteket: Mjölnarberättelser av Matz
  Nilsson - lördag 24 mars  Klicka på bilden för att förstora. Matz Nilsson berättar om sin bok ”Stockens kvarn – en krönika
  från 3 sekler”. En kvarnhistorisk vandring från handkvarn till
  industri.

  Läs mer
 • Fototräff - 25 mars  Klicka på bilden för att förstora. Bildvisning av Samuel Lager, GunBritt Nätt och B-G Nilsson.
  Läs mer
 • Påskpyssel i Fornparken - 27 mars  Klicka på bilden för att förstora. Påskpyssel för barn med Gun Alexandersson och Lena Wedman.
  Läs mer
 • Dagbio: Korparna  Klicka på bilden för att förstora. Onsdag 4 april klockan 14.00
  Pris: 90 kronor inklusive fika.
  Längd: 1 timme och 46 minuter. Tillåten från 7 år i vuxens sällskap (annars från 11 år).
  Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
  Läs mer
 • Familjeföreställning: Besser och Wisser- 7 april  Klicka på bilden för att förstora. När Besser och Wisser bygger saker behöver de inga ritningar, för de vet ju ändå precis hur man ska göra… eller? Två vänner jobbar med att bygga saker. Och bygga och laga det kan de, men inte det som chefen vill… De bygger in sig i trassliga missförstånd med bråkiga bollar, envisa katter och vilsna känslor.
  Läs mer
 • Kulturcafé med vernissage: Anette Magnusson, vävar och collage - 4 april  Klicka på bilden för att förstora. Anette Magnusson har arbetat med konst i 60 år och firar det med en utställning. Under dessa år har hon regelbundet ställt ut, utfört många offentliga utsmyckningar, föreläst och inspirerat andra.Kvällen inleds med film och avslutas med café och lyrik med Björn Sjöstedt.Utställningen pågår till 4 maj.
  Läs mer
 • Dan Andersson-kväll i Fornparken - 18 april  Klicka på bilden för att förstora. Märta och Larseric Nyberg framför ett program i ord och ton om finnmarksskalden och mystikern Dan Andersson.
  Läs mer
 • Berättarkväll till fots i Husaby kyrkby- 18 april  Klicka på bilden för att förstora. Berättarkväll till fots: Husaby kyrkby. Samling vid hembygds-gården. Vi avslutar med kaffe i hembygdsgården.
  Läs mer
 • Vårrundekonsert: ”Toner längs vägen” - 5 maj  Klicka på bilden för att förstora. I en stor konsert med specialskrivet program och spännande musikermöten får vi njuta av "Toner längs vägen". Klassisk musik, jazz och visa klingar tillsammans i en skön blandning under valven i Forshems kyrka.
  Läs mer
 • Gatuvandring- 16 maj  Klicka på bilden för att förstora. Gatuvandring med start vid Second Hand - Skaravägen. B-G Nilsson leder.
  Läs mer
 • Berättarkväll till fots: Brattefors gård och Bramleys äppelodling - 23 maj  Klicka på bilden för att förstora. Berättarkväll till fots: Brattefors gård och Bramleys äppelodling.
  Samling vid Brattefors. Ta med kaffekorg så fikar vi vid väderkvarnen.

  Läs mer
 • Midsommarfirande i Fornparken - 21 och 22 juni  Klicka på bilden för att förstora. Torsdagen den 21 juni är alla välkomna att tillsammans kläda midsommarstången. Föreningen bjuder på fika. På midsommarafton den 22 juni blir det dans och lekar runt stången.
  Läs mer

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!


Sidansvarig: Adrian Braekke, senast ändrad 12 januari 2018