Bio Göta Lejon

Tillgängligheten för funktionsnedsatta på biograf Göta Lejon.

Vanligtvis visas film onsdagar och söndagar men det blir ofta även andra tillfällen. Här kan du se bra filmer till ett mycket förmånligt pris. Popcorn, läsk och godis finns att köpa i foajén.

Här kan du se bio i jättebekväma fåtöljer med ordentligt benutrymme.

Platsbokning

Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Du kan också boka plats på Medborgarkontoret, vardagar mellan klockan 8.00‑17.00 på telefon: 0511‑38 60 01 eller i bion från cirka en timme innan varje föreställning på telefon: 0511‑504 90.

Hämta ut biljetter

Vill du slippa stå i kö innan föreställningen kan du köpa dina biljetter på medborgarkontoret i Centrumhuset, vardagar klockan 8.00‑17.00. Annars hämtar du dina bokade biljetter på bion senast 20 minuter innan filmen startar. Kassan öppnar cirka 45 minuter innan filmen startar.

Vill du bli medlem i bioföreningen?

Bio Göta Lejon drivs av en ideell förening. Vill du bli medlem så fyll i det här formuläret.

Aktuella filmer

 • Klicka på bilden för att förstora.

  Winnerbäck - Ett slags liv


  Söndag 15 oktober klockan 18.30
  Onsdag 18 oktober klockan 19.00
  Pris: 100 kronor.
  Längd: 1 timme och 43 minuter.
  Barntillåten.
  Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterLars Winnerbäck är en av Sveriges största artister sedan 15 år. Samtidigt är han en av dem som vi vet minst om. Nu firar Winnerbäck 20 år som artist, trots att han knappt hunnit fylla 40. Denna dokumentär tar oss närmare honom än någonsin, samtidigt som den sammanfattar en musikaliskt osannolik karriär. Men mest av allt ger den en inblick i en extremt komplex människa som med alla sina svagheter och karaktärsdrag speglar en hel generations känslor.Vid sidan av Lars Winnerbäck återfinns i filmen Rolf Lassgård, Per Gessle och Melissa Horn.Regissör och producent är Øystein Karlsen, som står bakom succéer som Dag och Lilyhammer.

 • Klicka på bilden för att förstora.

  Borg


  Onsdag 18 oktober klockan 14.00
  Pris: 80 kronor inklusive fika. Längd och åldersgräns är inte bestämt än.BORG är en film om hur legender formades ur rivalitet, vänskap och glamour i en tid då allt var möjligt. En berättelse om en svensk ikons stora genombrott som skildrar åren då Björn Borg gjorde resan från Södertälje till världseliten, om hans största kamp som utkämpades 1980 i mötet med den amerikanska supertalangen John McEnroe och om hur deras rivalitet kom att engagera en hel värld.Guldbaggebelönade Sverrir Gudnason (Monica Z, Den allvarsamma leken) spelar Björn Borg och i rollen som John McEnroe ser vi Hollywoodstjärnan Shia LaBeouf (Transformers, Disturbia). Tuva Novotny (Bröllopsfotografen, Eat Pray Love) gestaltar Mariana Simionescu, som var gift med Björn Borg 1980 – 1984 och rollen som Björn Borgs legendariske tränare Lennart ”Labbe” Bergelin görs av Stellan Skarsgård, som här gör sin första svenska film på nästan tio år.

 • Klicka på bilden för att förstora.

  Snömannen


  Söndag 22 oktober klockan 18.30
  Onsdag 25 oktober klockan 19.00
  Pris: 100 kronor.
  Längd: 1 timme och 59 minuter.
  Tillåten från: 15 år (från 11 år i vuxet sällskap)
  Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterNågon har skickat ett anonymt meddelande till polisen i Oslo, som får kriminalaren Harry Hole att se likheter mellan försvinnandet av en kvinna och äldre ouppklarade fall. Kan en seriemördare ha återvänt efter flera års tystnad? Tillsammans med sin assistent Katrine Bratt letar Harry Hole desperat efter sammanhang och ledtrådar som kan ta dem tillräckligt nära mördaren för att hindra honom begå flera bestialiska mord.Snömannen är den första av Jo Nesbøs romaner om polisen Harry Hole som blir film.

 • Klicka på bilden för att förstora.

  My little pony (Alla talar svenska!) (Höstlovsfilm!)


  Söndag 29 0ktober klockan 15.00
  Onsdag 1 november klockan 15.00
  Pris: 80 kronor.
  Tillåten från: 7 år (barntillåten i vuxet sällskap)
  Längd: 1 timme och 39 minuter.
  Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterÄntligen kommer filmen med de omåttligt populära hästarna till biograferna!När en mörk kraft hotar Ponyville och Mane 6 tvingas ut på en resa till utkanten av Equestra för att rädda sitt älskade hem. Under resans gång träffar de på nya vänner och ställs mot farliga prövningar.

 • Klicka på bilden för att förstora.

  Vilken jävla cirkus (Höstlovsfilm!)


  Söndag 29 oktober klockan 18.30
  Onsdag 1 november klockan 19.00
  Pris: 100 kronor.
  Längd: 2 timmar och 5 minuter.
  Tillåten från: 11 år (från 7 år i vuxet sällskap)
  Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterHugo har stått och stampat på samma ställe i livet sedan han förlorat sitt livs stora kärlek Agnes. Med världen på sina axlar cyklar han en dag för fort och kör omkull. Hugo faller handlöst mot marken, svimmar av, och vaknar upp på det mest udda ställe – i en cirkusvagn! Den visar sig tillhöra den vänlige och tankspridde cirkusdirektören Casall. En ny värld öppnar sig med otaliga karaktärer som lever ett liv långt bortom vardagen. En kock som inte kan laga mat, en clown som är mer arg än glad och… vackra, mystiska Anna. Vem är hon? Vad är det för hemlighet hon döljer? Långsamt öppnas dörren till ett nytt och annorlunda liv. Men vågar Hugo ta steget?

Kommande filmer

Information

Gatuadress: Torggatan 4 (Götasalen i Centrumhusets källare)

Platser: 87 

Biljettbokning: Medborgarkontoret i Götene. Telefon: 0511-38 60 01

Telefon kassa: 0511-504 90

Postadress: c/o Götene kommun, 533 80 Götene

Startår: 2003

Ägare: Videvox Biografservice AB. Telefon: 08-92 00 45

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!


Sidansvarig: Adrian Braekke, senast ändrad 09 oktober 2017