Bio Göta Lejon

Tillgängligheten för funktionsnedsatta på biograf Göta Lejon.

Vanligtvis visas film onsdagar och söndagar men det blir ofta även andra tillfällen. Här kan du se bra filmer till ett mycket förmånligt pris. Popcorn, läsk och godis finns att köpa i foajén.

Här kan du se bio i jättebekväma fåtöljer med ordentligt benutrymme.

Platsbokning

Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Du kan också boka plats på Medborgarkontoret, vardagar mellan klockan 8.00‑17.00 på telefon: 0511‑38 60 01 eller i bion från cirka en timme innan varje föreställning på telefon: 0511‑504 90.

Hämta ut biljetter

Vill du slippa stå i kö innan föreställningen kan du köpa dina biljetter på medborgarkontoret i Centrumhuset, vardagar klockan 8.00‑17.00. Annars hämtar du dina bokade biljetter på bion senast 20 minuter innan filmen startar. Kassan öppnar cirka 45 minuter innan filmen startar.

Vill du bli medlem i bioföreningen?

Bio Göta Lejon drivs av en ideell förening. Vill du bli medlem så fyll i det här formuläret.

Aktuella filmer

 • Klicka på bilden för att förstora.

  Skönheten och odjuret (visas i 2D och 3D) (Svenskt och engelskt tal!)


  Söndag 19 mars klockan 13.00 - 2D svenskt tal
  Söndag 19 mars klockan 16.00 - 3D engelskt tal
  Fredag 24 mars klockan 19.00 - 2D engelskt tal UNGDOMSPRIS!
  Söndag 2 april klockan 15.00 - 3D svenskt tal
  Pris: 100 kronor. Längd: 2 timmar och 9 minuter. Tillåten från 11 år (från 7 år i vuxens sällskap).
  Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterNu kommer äntligen Disneys älskade och enastående berättelsen om Skönheten och Odjuret till liv som spelfilmsversion. Belle är en intelligent, vacker och självständig ung kvinna som tas till fånga av Odjuret och fängslas i hans slott. Trots sin rädsla blir hon vän med slottets förtrollade invånare och lär sig se bortom Odjurets skräckinjagande yttre.Belle inser att det finns ett gott hjärta och en sann prins under odjurets yta.I rollerna ser vi Emma Watson som Belle; Dan Stevens som Odjuret; Luke Evans som Gaston, den stilige men ytlige bybo som uppvaktar Belle; Kevin Kline som Maurice, Belles pappa; Josh Gad som LeFou, Gastons plågade adjutant; Ewan McGregor är kandelabern Lumière; Stanley Tucci är cembalon Maestro Cadenza, Ian McKellen är klockan Cogsworth, och Emma Thompson är tekannan, Mrs. Potts. Oscarvinnaren Alan Menken har skrivit musiken, vilken nu även inkluderar tre nya sånger skrivna av Menken och Tim Rice.

 • Klicka på bilden för att förstora.

  Skönheten och odjuret (ungdomspris!)


  Fredag 24 mars klockan 19.00 - 2D engelskt tal UNGDOMSPRIS!
  Vi bjuder på fika från klockan 18.30!Längd: 2 timmar och 9 minuter. Tillåten från 11 år (från 7 år i vuxens sällskap).
  Pris: (fika samt film) Ungdomar 18 år eller yngre: 50 kronor. För övriga: 100 kronor ALLA är välkomna, men föreställningen är ett samarbete med Götene Kommun - Ungdom och är rikad mot undomar. De som är 18 år eller yngre betalar ett rabatterat pris.Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterNu kommer äntligen Disneys älskade och enastående berättelsen om Skönheten och Odjuret till liv som spelfilmsversion. Belle är en intelligent, vacker och självständig ung kvinna som tas till fånga av Odjuret och fängslas i hans slott. Trots sin rädsla blir hon vän med slottets förtrollade invånare och lär sig se bortom Odjurets skräckinjagande yttre.Belle inser att det finns ett gott hjärta och en sann prins under odjurets yta.I rollerna ser vi Emma Watson som Belle; Dan Stevens som Odjuret; Luke Evans som Gaston, den stilige men ytlige bybo som uppvaktar Belle; Kevin Kline som Maurice, Belles pappa; Josh Gad som LeFou, Gastons plågade adjutant; Ewan McGregor är kandelabern Lumière; Stanley Tucci är cembalon Maestro Cadenza, Ian McKellen är klockan Cogsworth, och Emma Thompson är tekannan, Mrs. Potts. Oscarvinnaren Alan Menken har skrivit musiken, vilken nu även inkluderar tre nya sånger skrivna av Menken och Tim Rice.

 • Klicka på bilden för att förstora.

  Teater på bio: Galenskaparnas "Grisen i säcken"  


  Söndag 26 mars klockan 15.00 Pris: 120 kronor. Längd: 2 timmar och 20 minuter.Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterGrisen i säcken med Galenskaparna, AfterShave och Den Ofattbara Orkestern.Det blir en storslagen nostalgitripp när publiken får återuppleva den omåttligt populära revyn från 1991, med klassikerna Som en kork i mörker, Värmlänningarna kommer tillbaka och Doktor Hakas rekordrevy. Vi möter även Allan Preussen i fåtöljen och Farbror Frej.Inspelad på Lorensbergsteatern, Göteborg 
 • Klicka på bilden för att förstora.

  Dröm vidare


  Söndag 26 mars klockan 18.30
  Onsdag 29 mars klockan 19.00
  Pris: 100 kronor. Längd: 1 timme och 32 minuter. Tillåten från 11 år (från 7 år i vuxens sällskap).
  Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterMirja (Evin Ahmad) måste finna sin plats i världen efter ett avtjänat fängelsestraff. När hon lyckas få ett jobb som hotellstäderska börjar hon leva ett dubbelliv. Hon slits mellan sin sjuka mamma och sina gamla vänner, som varit som hennes riktiga familj.Dröm Vidare har beskrivits som "en efterlängtad käftsmäll om vänskap, lojalitet, identitet och klass" och är på samma gång verklighetsnära och drömsk. Dröm Vidare hade världspremiär i huvudtävlan (Dragon Award) på Göteborg Film Festival 2017 där den blev dubbelt prisbelönt; med Publikpriset och Svenska kyrkans Angelospriset.Genre: Drama

 • Klicka på bilden för att förstora.

  Dagbio: Den allvarsamma leken


  Onsdag 29 mars klockan 14.00
  Pris: 80 kronor inklusive fika. Längd: 1 timme och 56 minuter. Tillåten från 7 år (barntillåten i vuxens sällskap).Journalisten Arvid Stjärnblom och konstnärsdottern Lydia Stille träffas i skärgården en vacker försommarkväll. Omedelbar förälskelse uppstår. De inleder en romans men på grund av sociala omständigheter glider de ifrån varandra. De finner ett tryggt liv med någon annan och gifter sig på var sitt håll.Tio år senare träffas de igen. Drömmen om den rena, stora och oförstörda kärleken är magnetisk och de inleder en passionerad affär. Priset för affären kräver större offer än vad de båda kan ana.

Kommande filmer

Information

Gatuadress: Torggatan 4 (Götasalen i Centrumhusets källare)

Platser: 87 

Biljettbokning: Medborgarkontoret i Götene. Telefon: 0511-38 60 01

Telefon kassa: 0511-504 90

Postadress: c/o Götene kommun, 533 80 Götene

Startår: 2003

Ägare: Videvox Biografservice AB. Telefon: 08-92 00 45

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!


Sidansvarig: Adrian Braekke, senast ändrad 20 januari 2017

Götene kommun

Torggatan 4
533 80 Götene
Telefon: 0511-38 60 00
Fax: 0511-593 07
Skicka e-post

Faktureringsadress

Följ Götene kommun:
Prenumerera på Götene kommuns nyheter via RSS
Följ Götene kommun på Facebook
Följ Götene kommun på Twitter
Se bilder från Götene kommun på Flickr
Se Götene kommuns filmer på YouTube
Information om tillgängligheten i kommunens lokaler.