Mötesplats Götene

Klicka på bilden för att förstora.

Välkommen till Mötesplats Götene! Här hittar du aktiviteter och tjänster som hjälper dig som ny i Götene och i Sverige att enklare bli en del av din nya hemort.

I Mötesplats Götene samlar vi alla de aktiviteter och tjänster som olika organisationer, föreningar och frivilliga arrangerar runt om i kommunen för att underlätta för dig som är ny i Götene och i Sverige att etablera dig i samhället, lära känna sin nya hembygd och träffa nya bekantskaper.

Medborgarkontoret i Centrumhuset i Götene är Mötesplatsens fysiska utgångspunkt men aktiviteterna sker på olika platser runt om i kommunen. Du är alltid välkommen till medborgarkontoret för att få samhällsvägledning och mer information om de olika aktiviteterna samt hur du engagerar dig.  

Vi har även arabisktalande samhällsvägledare.

Vill du veta mer?

Kontakta medborgarkontoret
Telefon: 0511-38 60 00
E-post: gotene.kommun@gotene.se

Pågående och kommande aktiviteter och evenemang

Du som arrangör kan anmäla aktivteter här.

Återkommande

  • Fikarasten - ett språkvänsmöte


    Du som är ny i Sverige behöver kontakter. Därför matchar vi personer med viss utbildning eller erfarenhet med någon med motsvarande kompetens i Sverige och erbjuder ett möte över en fika.
    Läs mer
  • After school club - läxhjälp för dig som läser svenska


    After school club är till för alla som läser svenska på någon nivå, vare sig det är som asylsökande på Vuxenskolan, i grundskolan, på gymnasiet eller på SFI.

    Läs mer

Engångs

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!


Sidansvarig: Ulla Knutsson, senast ändrad 26 oktober 2017