Rekreation för dig över 65 år

Piperska i Lundsbrunn

Piperska i Lundsbrunn

Götene, Lidköping och Skaras kommuner i samarbete med Röda Korset erbjuder rekreationsvistelse och "må bra dag" på Piperska för anhöriga över 65 år.

Rekreationsvistelse 

Vårens rekreationsvistelse för anhöriga är torsdag 3 maj - söndag 6 maj.  Till dessa dagar kan du välja att åka själv eller tillsammans med den du vårdar (omvårdnadspersonal finns). Det finns möjlighet att boka behandlingar som massage och fotvård. Vi äter god mat och njuter av den underbara miljön runt Piperska. Varje dag finns möjlighet till en stund med avslappning för den som önskar.

"Må bra-dag" på Piperska

Vårens "Må bra dag" är den måndag 16 april och är avsedd enbart för dig som anhörig (ingen omvårdnadspersonal finns till hands).

Du får möjlighet att koppla av och ta hand om dig själv en dag. Vi äter god mat och umgås med andra i samma situation.

Vill du ha ett program? Kontakta anhörigstödet som skickar ett hem till dig.


​Rekreation för dig under 65 år

Skaraborgs kommuners anhörigstöd (ej Skövde och Mariestad)bjuder in dig som hjälper eller stödjer en närstående till några dagar där du kan koppla av, äta gott och ta hand om dig själv och få möjlighet att träffa andra anhöriga.

​Rekreationsvistelse

Anhöriga i yrkesverksam ålder erbjuds en vistelse på Piperska från fredag kväll  till och med söndag efter lunch. Du kan välja mellan två tillfällen.

Vårens läger är fredag 20 april - söndag 22 april eller fredag 27 april - söndag 29 april. Tanken är att du ska få en skön avkopplande tid och njuta av den vackra naturen.Det finns möjlighet att beställa massage och fotvård för den som vill. Efter frukost erbjuds avslappning och på kvällarna någon aktivitet eller underhållning. Vill du ha ett program? Kontakta anhörigstödet som skickar ett hem till dig.

Vill du veta mer eller anmäla dig?

Kontakta anhörigsamordnare
Eva Lundell
Telefon: 0511-38 62 74
E-post: anhorig@gotene.se

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!


Sidansvarig: Eva Lundell, senast ändrad 31 januari 2018