Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Kommunledningen besökte Tempo i Lundsbrunn

Publicerad: 14 februari 2012
Ägarna Stefan Christersson och Ulrika Håkansson tillsammans med Ann-Marie Widegren, Gert Rahm och Åke Fransson från Götene kommun. Klicka på bilden för att förstora.Förstora bilden

Ägarna Stefan Christersson och Ulrika Håkansson tillsammans med Ann-Marie Widegren, Gert Rahm och Åke Fransson från Götene kommun. Klicka på bilden för att förstora.

Månadens företagsbesök från kommunledningen den 10 februari var på Tempo i Lundsbrunn. Nuvarande ägare Ulrica Håkansson och Stefan Christersson har haft butiken i fem år. De startade från ett läge där föregångarna hade gått i konkurs.
De första åren blev trots detta bra med ökade omsättningar men sedan följde en stagnation innan det nu börjar ta fart igen. Förutom att man arbetar mer än heltid själva så har de tre anställda som arbetar deltid på cirka två och en halv tjänst. Öppettiderna är mycket generösa, sju dagar i veckan, måndag till fredag klockan 9 till 19, lördag 9 till 13 och söndagar 10 till 15. Bästa månaderna är maj till juni. Sedan några år tillbaka tillhör man kedjan Tempo vilket ger en fördel både gällande reklam och varuinköp.

Kundkretsen är bra med både äldre och barnfamiljer som troget gör sina veckoinköp. Livsmedel och godis är det som säljs mest. Man har dessutom paketutlämning och Svenska spel.

Framtidstankarna innehåller förutom en önskan om fler invånare som därmed ger större kundunderlag också en utökad yta genom att ta bort en vägg, bensin, post och även ytterligare spel. En rolig sak var fredagstävlingen där man kan lägga sitt kvitto i en korg och där en vinnare dras som får samma summa som den köpt för som ett presentkort.

Roligt att få träffa ett familjeföretag som brinner för sin affär och sin bygd!
 
Rogher Selmosson, kommundirektör Götene
E-post: rogher.selmosson@gotene.se
Telefon: 0511-38 60 15

Ägaren Ulrika Håkansson visar Gert Rahm och Ann-Marie Widegren en del av godissortimentet.

Ägaren Ulrika Håkansson visar Gert Rahm och Ann-Marie Widegren en del av godissortimentet.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!