Bio Göta Lejon

Tillgängligheten för funktionsnedsatta på biograf Göta Lejon.

Vanligtvis visas film onsdagar och söndagar men det blir ofta även andra tillfällen. Här kan du se bra filmer till ett mycket förmånligt pris. Popcorn, läsk och godis finns att köpa i foajén.

Här kan du se bio i jättebekväma fåtöljer med ordentligt benutrymme.

Vill du bli medlem i bioföreningen?

Bio Göta Lejon drivs av en ideell förening. Vill du bli medlem så fyll i det här formuläret.

Ingen platsbokning

Tyvärr så har vi fått inbrott och vår biljettdator blev förstörd. Därför går det inte att boka biljetter här på hemsidan under en period framöver.

Det kommer att gå att boka biljetter (OBS! inte plats) på medborgarkontoret, vardagar mellan klockan 8.00‑17.00 på telefon: 0511‑38 60 01 eller i bion från cirka en timme innan varje föreställning på telefon: 0511‑504 90.

Vi kan inte se redan bokade platser!

På grund av att biljettdatorn blev förstörd så kan vi tyvärr inte se vilka som redan har bokat plats. Vi beklagar detta och hoppas att ni kan ha överseende. Om ni har bokat till en film längre fram i programmet så är det tacksamt om ni kan ringa till medborgarkontoret och boka igen. Om ni har bokat till söndagens föreställning så är det bra om ni kommer i god tid innan filmen börjar för att vara säker på att komma in. Observera att det inte kommer finnas platsreservationer annat än för de som köpt biljetter i förväg.

Redan köpta biljetter

Om ni har köpt ut en biljett i förväg till en kommande föreställning så gäller den självklart. Men det är tacksamt om ni kan komma i god tid till föreställningen. Vi vet nu tyvärr inte hur många biljetter som är sålda eller till vilka platser.

Ingen kortbetalning!

Detta är andra inbrottet den här veckan. Första gången togs vår surfplatta som vi har som kassaapparat och för att ta emot kortbetalningar. Vi fick då låna en annan som blev stulen i det andra inbrottet. Därför kommer vi inte kunna ta emot några kortbetalningar utan endast kontanter.

Vi beklagar

Vi beklagar eventuella olägenheter som kan uppstå runt detta och ber om överseende för att vi försöker lösa situationen som uppstått på bästa möjliga sätt för alla!

Bio Göta lejon drivs av en ideell förening och de här inbrotten har påverkat oss kraftigt så det kommer ta några veckor innan vi är helt på fötter igen.

Vi tjänar inte mycket pengar på den här verksamheten. Då vår målsättning är att alla ska kunna ha råd att gå på bio i Götene så försöker vi alltid hålla så låga priser som möjligt.

Bio Göta Lejon drivs AV Götenes kommuninvånare FÖR Götenes kommuninvånare.

Aktuella filmer

 • Klicka på bilden för att förstora.

  Avengers – Age of Ultron (Visas i 3D och 2D)


  Söndag 26 april klockan 18.30 - 3D
  Onsdag 29 april klockan 19.00 - 2D
  Pris: 95 kronor för 3D - 85 kronor för 2D. Längd: 2 timmar och 21 minuter. Tillåten från 11 år.När Tony Stark försöker starta ett fredsbevarande program går det snett. Jordens framtid är hotad och Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow samt Hawkeye sätts alla nu på prov.
  När den onde Ultron träder fram är det upp till medlemmarna i Avengers att stoppa honom från att sätta sina planer till verket, vilket leder till ett episkt, unikt och världsomspännande äventyr.

  I rollerna ser vi Scarlett Johansson, Chris Evans, Chris Hemsworth, Robert Downey Jr, Mark Ruffalo, Jeremy Renner och Samuel L. Jackson. James Spader är Ultron och två nya karaktärer gör entré: Scarlet Witch (Elisabeth Olsen) och Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson) vilka bägge besitter enorma krafter.
  Regi: Joss Whedon Genre: Action

 • Klicka på bilden för att förstora.

  Dagbio: Hotell Marigold


  Onsdag 29 april klockan 14.00 Pris: 70 kronor inklusive fika. Barntillåten.  Längd: 2 timmar och 4 minuter.Några av Storbritanniens mest älskade skådespelare sammanstrålar i denna varma komedi om Marigold Hotel i Jaipur i Indien. Dit kommer en grupp människor, alla av olika anledningar; för att uppleva äventyr, för att få en ny höftkula, för att återfinna en gammal kärlek eller bara för att få en nystart.Omställningen från det kalla gråa England till det kaotiska färgsprakande Indien är för vissa lika svårsmält som den indiska maten men ibland är en kulturkrock just det som behövs för att inse att det aldrig är för sent för att börja leva.
   
  I rollerna ser vi bland andra Dame Judi Dench, Tom Wilkinson, Bill Nighy, Dame Maggie Smith och Dev Pattel. HOTELL MARIGOLD regisseras av John Madden som även regisserat flerfaldigt Oscarbelönade "Shakespeare in Love".


 • Klicka på bilden för att förstora.

  Testament of youth


  Söndag 3 maj klockan 18.30
  Onsdag 6 maj klockan 19.00
  Pris: 80 kronor. Längd: 2 timmar och 10 minuter. Tillåten från 15 år.Testament of Youth är baserad på boken med samma namn och är första delen av Vera Brittains minnen från första världskriget. Vera är en okuvlig, intelligent och självständig kvinna som övervinner sin familjs- och hembygdsfördomar och lyckas bli antagen till universitetet i Oxford. Där förälskar hon sig i sin brors begåvade vän Roland Leighton.Men när första världskriget hotar åker männen till fronten, och Vera inser att hon inte kan sitta passiv och vänta. Hon anmäler sig som sjuksköterska och reser till Frankrike. Där arbetar hon outtröttligt och upplever krigets fasor på nära håll. För varje slag bryts hennes trygga värld ned mer och mer, och när hon vänder tillbaka till Oxford är hon förändrad  – och fast besluten att arbeta för en värld utan krig.I rollerna ser vi Alicia Vikander, Kit Harington, Dominic West, Emily Watson och Miranda RichardsonRegi: James KentGenre: Krig , Drama, Romance

 • Klicka på bilden för att förstora.

  Vem lurar Alfons


  Söndag 10 maj klockan 15.00 Pris: 45 kronor. Längd: 41 minuter. Barntillåten.

  Knattefilm-paket för 2-4-åringarna med tre filmer om den ständigt lika populära Alfons Åberg: Vem lurar Alfons, Alfons vid vuxenbordet och Hann Alfons före sig själv.

 • Klicka på bilden för att förstora.

  Child 44


  Söndag 10 maj klockan 18.30
  Onsdag 13 maj klockan 19.00
  Pris: 85 kronor. Längd: 2 timmar och 17 minuter. Tillåten från 15 år.Moskva 1953. Stalins järngrepp är hårt och obarmhärtigt och säkerhetstjänsten är brutal och urskiljningslös.
  I detta "perfekta" samhälle finns inga brott, men ändå lever miljoner i ständig skräck.
  Officeren Leo Demidov är en idealistisk krigshjälte, som är lojal mot sin arbetsgivare. Han tror att han är med och bygger ett perfekt samhälle, men han har börjat tvivla ... tvivla på ett samhälle som kommenderar sina medborgare att tro att brott inte existerar, men där man försöker mörka ett barns död.   
  I rollerna ser vi Tom Hardy, Noomi Rapace, Joel Kinnaman, Gary Oldman, Nikolaj Lie Kaas, Jason Clarke och Vincent CasselRegi: Daniél EspinosaGenre: Thriller 

Kommande filmer

Information

Gatuadress: Torggatan 4 (Götasalen i Centrumhusets källare)

Platser: 87 

Biljettbokning: Medborgarkontoret i Götene. Telefon: 0511-38 60 01

Telefon kassa: 0511-504 90

Postadress: c/o Götene kommun, 533 80 Götene

Startår: 2003

Ägare: Videvox Biografservice AB. Telefon: 08-92 00 45

Sidansvarig:
, 2015-04-17