Bio Göta Lejon

Tillgängligheten för funktionsnedsatta på biograf Göta Lejon.

Vanligtvis visas film onsdagar och söndagar men det blir ofta även andra tillfällen. Här kan du se bra filmer till ett mycket förmånligt pris. Popcorn, läsk och godis finns att köpa i foajén.

Här kan du se bio i jättebekväma fåtöljer med ordentligt benutrymme.

Platsbokning

Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Du kan också boka plats på Medborgarkontoret, vardagar mellan klockan 08.00-17.00 på telefon: 0511-38 60 01 eller i bion cirka en timme innan varje föreställning på telefon: 0511-504 90.

Observera att vi inte tar emot betalkort i bion.

Vill du bli medlem i bioföreningen?

Bio Göta Lejon drivs av en ideell förening. Vill du bli medlem så fyll i det här formuläret.

Aktuella filmer

 • Klicka på bilden för att förstora.

  Hobbit del 3 - Femhäraslaget - EXTRAFÖRESTÄLLNING!


  Söndag 14 december klockan 18.30 - 2D
  Torsdag 18 december klockan 19.00 - 3D - EXTRA!
  Pris: 95 kronor för 3D/85 kronor för 2D. Längd: 2 timmar och 24 minuter. Tillåten från 11 år.HOBBIT: FEMHÄRASLAGET i regi av Oscarbelönade Peter Jackson, är den sista filmen i trilogin som bygger på J.R.R. Tolkiens oerhört populära mästerverk.HOBBIT: FEMHÄRASLAGET är den storslagna avslutningen på Bilbo Baggers äventyr tillsammans med Thorin Ekensköld och de tretton dvärgarna. Erebors dvärgar har återkrävt sitt hemlands enorma rikedomar men ställs nu inför följderna av att ha släppt den skräckinjagande draken Smaug lös mot de försvarslösa männen, kvinnorna och barnen i Sjöstaden.
  När mörkret tätnar omkring deras hårdnande konflikt tvingas dvärgarna, alverna och människorna att välja ? ska de gå samman eller låta sig förintas? Plötsligt befinner sig Bilbo mitt i striden, där han kämpar för sitt och sina vänners liv när fem väldiga härar går ut i krig.Filmtrilogin "Hobbit" är en sammanhängande berättelse som utspelas i Midgård, 60 år före "Härskarringen" som Oscarbelönade Peter Jackson och hans medarbetare presenterade på bioduken i den framgångsrika filmtrilogin som fick sin kulmen i "Härskarringen: Sagan om konungens återkomst", belönad med elva Oscarstatyetter.I rollerna ser vi Ian McKellen i rollen som Gandalf, Martin Freeman som Bilbo Bagger och Richard Armitage som Thorin Ekensköld.

 • Klicka på bilden för att förstora.

  Sune i fjällen *Julbio* (Sverigepremiär!)


  Fredag 19 december klockan 18.30 - Sverigepremiär!Söndag 21 december klockan 15.00
  Söndag 28 december klockan 15.00
  Pris: 65 kronor. Längd: 1 timme och 32 minuter. Barntillåten.Observera att vi numera alltid visar alla svenska filmer med svensk text!Vad gör Sune när han upptäcker att hans älskade Sophie ska åka till fjällen med snygga sportkillen Santos? Enkelt; han övertygar hela familjen Andersson att följa med, trots att de varken har råd eller kan åka skidor. Sune lyckas nämligen lura pappa Rudolf att fjällresan redan är betald – av inga mindre än Sophies familj. Väl på plats delar familjerna stuga, något som visar sig vara lättare sagt än gjort, medan Sune har ett mål: att vinna tillbaka Sophie! 

 • Klicka på bilden för att förstora.

  Pingvinerna *Julbio* (Sverigepremiär!) (Visas i 3D och 2D)


  Torsdag 25 december klockan 15.00 - Sverigepremiär! - 3D
  Fredag 26 december klockan 15.00 - 2D
  Pris: 95 kronor för 3D/65 kronor för 2D. Längd: 1 timme och 32 minuter. Barntillåten.Världens mest älskade fåglar, Pingvinerna från Madagaskar, är nu tillbaka i sin första helt egna storfilm på bio! Skepparn, Kowalski, Rico och Basse ger sig ut på ett superhemligt uppdrag för att stoppa den ondskefulle Dr Octavius Bläck från att ta över världen. De samarbetar med den hippa underrättelsetjänsten Nordanvinden, som leds av agent Hemlig (vi kan säga hans namn men då måste vi...ja ni vet). Se upp - på Juldagen kommer de till en biograf nära dig! Genre: Familjefilm, Komedi, animerat

 • Klicka på bilden för att förstora.

  Micke och Veronica *Julbio* (Sverigepremiär!)


  Torsdag 25 december klockan 19.00 - Sverigepremiär!
  Fredag 26 december klockan 19.00
  Söndag 28 december klockan 19.00
  Pris: 75 kronor. Längd: 1 timme och 39 minuter. Barntillåten.
  MICKE & VERONICA är en relationskomedi i skärgårdsmiljö av Staffan Lindberg efter filmsucceérna En gång i Phuket och Sommaren med Göran. Filmen är julens stora svenska biorelease och kommer att ha premiär på över 200 biodukar över hela landet.Snickaren Micke och läkaren Veronica är båda runt 40 och nykära. De försöker få ihop pusselbitarna i livet med alla barn och expartners. Med olika bakgrund blir mötet med de nya svärföräldrarna en klasskrock och den underbara sommaren i den bohuslänska skärgården inte riktigt som de tänkt sig.I huvudrollen som snickaren Micke ser vi David Hellenius som gör sin första huvudroll på bio. Den andra huvudrollen, som läkaren Veronica, spelas av Izabella Scorupco. I övriga ledande roller syns bland andra Suzanne Reuter och Philip Zandén.

 • Klicka på bilden för att förstora.

  Tingeling - legenden om önskedjuret *Julbio* (Alla talar svenska!)


  Söndag 4 januari klockan 15.00
  Tisdag 6 januari klockan 15.00
  Pris: 65 kronor. Längd och åldersgräns är inte bestämt än. Den roliga och talangfulla djurälvan Fawn blir vän med en enorm och mystiskt varelse som kallas för Önskedjuret. Tingeling och hennes vänner är dock inte lika säkra på detta läskiga tillskott till Älvdalen...

Kommande filmer

Information

Gatuadress: Torggatan 4 (Götasalen i Centrumhusets källare)

Platser: 87 

Biljettbokning: Medborgarkontoret i Götene. Telefon: 0511-38 60 01

Telefon kassa: 0511-504 90

Postadress: c/o Götene kommun, 533 80 Götene

Startår: 2003

Ägare: Videvox Biografservice AB. Telefon: 08-92 00 45

Sidansvarig:
, 2014-11-26