Bio Göta Lejon

Tillgängligheten för funktionsnedsatta på biograf Göta Lejon.

Vanligtvis visas film onsdagar och söndagar men det blir ofta även andra tillfällen. Här kan du se bra filmer till ett mycket förmånligt pris. Popcorn, läsk och godis finns att köpa i foajén.

Här kan du se bio i jättebekväma fåtöljer med ordentligt benutrymme.

Platsbokning

Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Du kan också boka plats på Medborgarkontoret, vardagar mellan klockan 8.00‑17.00 på telefon: 0511‑38 60 01 eller i bion från cirka en timme innan varje föreställning på telefon: 0511‑504 90.

Hämta ut biljetter

Vill du slippa stå i kö innan föreställningen kan du köpa dina biljetter på medborgarkontoret i Centrumhuset, vardagar klockan 8.00‑17.00. Annars hämtar du dina bokade biljetter på bion senast 20 minuter innan filmen startar. Kassan öppnar cirka 45 minuter innan filmen startar.

Vill du bli medlem i bioföreningen?

Bio Göta Lejon drivs av en ideell förening. Vill du bli medlem så fyll i det här formuläret.

Aktuella filmer

 • Klicka på bilden för att förstora.

  Prästen i paradiset


  Söndag 5 juli klockan 20.30
  Onsdag 8 juli klockan 20.00
  Textad på svenska.Pris: 80 kronor. Längd: 1 timme och 26 minuter. Tillåten från 7 år (barntillåten i vuxens sällskap).Kyrkan är vackert smyckad, gästerna samlade och förväntansfulla, brudparet står redo i sitt livs ögonblick – kort sagt, allt är perfekt. Förutom en sak – var är prästen? Jo, den svenska prästen på Phuket, Krister Hellstrand (spelad av Kjell Bergqvist) är på väg.  Men han är rejält försenad och han har problem. Stora problemI rollerna ser vi Kjell Bergqvist, Eva Röse, Atle Antonsen, Agnes Kittelsen, Björn Bengtsson och Richard Ulfsäter.Regi: Kjell SundvallGenre: Komedi 

 • Klicka på bilden för att förstora.

  Jurassic World (Visas i 3D och 2D)


  Onsdag 1 juli klockan 20.30 - 3D
  Söndag 12 juli klockan 19.00 - 2D
  Pris: 95 kronor för 3D - 85 kronor för 2D. Längd: 2 timmar och 4 minuter. Tillåten från 11 år (tillåten från 7 år i vuxens sällskap).Det har gått tjugotvå år sedan John Hammonds dröm om en nöjespark med levande dinosaurier och äntligen har den förverkligats. Arbetet med genetiskt material har gett forskarna mer kunskap om de förhistoriska jättedjuren än de kunnat drömma om. Nu har de förstått så mycket om utvecklingen att de törs undersöka hur den skulle fortsatt om inte en meteorit satt punkt för dinosauriernas välde... Det fjärde äventyret i den fantastiska filmserien, baserad på Michael Crichtons böcker. Colin Trevorrow står för regin och Steven Spielberg är exekutiv producent. Huvudrollerna i JURASSIC WORLD spelas av Chris Pratt (Guardians of the Galaxy, TV-serien Parks & Recreation) och Bryce Dallas Howard.I rollerna ser vi Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Vincent D'Onofrio, Nick Robinson och Lauren Lapkus.Regi: Colin TrevorrowGenre: Action, äventyr

 • Klicka på bilden för att förstora.

  Mission impossible: Rogue nation


  Söndag 2 augusti klockan 19.00
  Onsdag 5 augusti klockan 20.00
  Pris: 85 kronor. Åldersgräns och längd är inte bestämt än.Ethan och hans team står inför sitt svåraste uppdrag hittills; att förgöra Syndikatet, en internationell och mycket rutinerad kriminell organisation, vars mål är att förgöra IMF (Impossible Mission Force).Tom Cruise återvänder i rollen som agent Ethan Hunt i den femte filmen i succéserien. I övriga roller medverkar bland andra Jeremy Renner, Simon Pegg, Ving Rhames och svenska Rebecca Ferguson.

 • Klicka på bilden för att förstora.

  Paper towns


  Söndag 9 augusti klockan 18.00
  Onsdag 12 augusti klockan 18.00
  Pris: 85 kronor. Åldersgräns och längd är inte bestämt än.Vi får följa tonårskillen Quentin och hans gåtfulla granntjej Margo som älskar mysterier så mycket att hon till slut blir ett. Efter att de två varit uppe en hel natt och hittat på äventyr i sin hemstad försvinner Margo. Hon lämnar kryptiska ledtrådar efter sig som hon vill att Quentin ska tyda och tillsammans med fyra polare ger han sig av på en galet rolig och känslosam jakt. För att hitta Margo måste han få en djupare förståelse för både vänskap och kärlek.Paper Towns är baserad på succéboken med samma namn av hyllade författaren John Green (Förr eller senare exploderar jag).

 • Klicka på bilden för att förstora.

  Fantastic four (Visas i 3D och 2D)


  Söndag 9 augusti klockan 20.30 - 3D
  Onsdag 12 augusti klockan 20.30 - 2D
  Pris: 95 kronor för 3D - 85 kronor för 2D. Åldersgräns och längd är inte bestämt än.Historien tar här sin början när fyra unga outsiders råkar ut för en olycka som leder till att deras kroppar drastiskt förändras. Teamet måste nu samarbeta och lära sig använda sina nyvunna förmågor för att tillsammans försöka rädda mänskligheten.Fantastic Four är Marvels första superhjälte-team någonsin och de är nu tillbaka i en nyskapande reboot.

Kommande filmer

Information

Gatuadress: Torggatan 4 (Götasalen i Centrumhusets källare)

Platser: 87 

Biljettbokning: Medborgarkontoret i Götene. Telefon: 0511-38 60 01

Telefon kassa: 0511-504 90

Postadress: c/o Götene kommun, 533 80 Götene

Startår: 2003

Ägare: Videvox Biografservice AB. Telefon: 08-92 00 45

Sidansvarig:
, 2015-06-22