Bio Göta Lejon

Tillgängligheten för funktionsnedsatta på biograf Göta Lejon.

Vanligtvis visas film onsdagar och söndagar men det blir ofta även andra tillfällen. Här kan du se bra filmer till ett mycket förmånligt pris. Popcorn, läsk och godis finns att köpa i foajén.

Här kan du se bio i jättebekväma fåtöljer med ordentligt benutrymme.

Platsbokning

Boka plats direkt! (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Du kan också boka plats på Medborgarkontoret, vardagar mellan klockan 8.00‑17.00 på telefon: 0511‑38 60 01 eller i bion från cirka en timme innan varje föreställning på telefon: 0511‑504 90.

Hämta ut biljetter

Vill du slippa stå i kö innan föreställningen kan du köpa dina biljetter på medborgarkontoret i Centrumhuset, vardagar klockan 8.00‑17.00. Annars hämtar du dina bokade biljetter på bion senast 20 minuter innan filmen startar. Kassan öppnar cirka 45 minuter innan filmen startar.

Vill du bli medlem i bioföreningen?

Bio Göta Lejon drivs av en ideell förening. Vill du bli medlem så fyll i det här formuläret.

Aktuella filmer

 • Klicka på bilden för att förstora.

  The Revenant


  Söndag 7 februari klockan 18.30
  Onsdag 10 februari klockan 19.00
  Pris: 90 kronor.  Längd: 2 timmar och 35 minuter. Tillåten från 15 år.I regi av Oscarbelönade Alejando G. Iñárritu (Birdman, Babel) spelar Leonardo DiCaprio legendariska upptäckaren Hugh Glass i 2016 års stora filmupplevelse om en mans episka livsöde och människans otroligt starka psyke.Under en expedition i den outforskade amerikanska vildmarken blir Hugh attackerad av en björn och lämnad att dö av de andra. I sin kamp att överleva får han utstå obeskrivlig sorg och blir bedragen av sin närmaste vän John Fitzgerald (Tom Hardy). Nu är han på jakt efter upprättelse i den bittra vintern och drivs bara av ren viljestyrka och kärlek till sin familj. I rollerna ser vi Leonardo DiCaprio och Tom Hardy.Regi: Alejando G. Iñárritu.Genre: Drama.

 • Klicka på bilden för att förstora.

  Sportlovsbio: Alvin och gänget - Gasen i botten (Alla talar svenska!)


  Söndag 14 februari klockan 15.00
  Onsdag 17 februari klockan 15.00
  Pris: 70 kronor.  Längd: 1 timme och 33 minuter. Barntillåten.De är tillbaka och den här gången är det full fart från början till slut. Alvin, Simon och Theodore får för sig att Dave ska fria till sin nya flickvän i Miami och att de därför måste flytta. De har nu tre dagar på sig att stoppa detta och ger sig ut på ett resa som leder till den ena knasigheten efter den andra. Med andra ord är allt som vanligt för våra älskade jordekorrar. Genre: Animation, äventyr och komedi.

 • Klicka på bilden för att förstora.

  Sportlovsbio: Creed


  Söndag 14 februari klockan 18.30
  Onsdag 17 februari klockan 19.00
  Pris: 85 kronor.  Längd: 2 timmar och 13 minuter. Tillåten från 11 år.Adonis Johnson har aldrig lärt känna sin berömde far, tungviktsmästaren Apollo Creed, som dog innan han föddes. Men ingen kan förneka att sonen har boxningen i blodet, så han beger sig till Philadelphia, staden där den legendariska matchen mellan Apollo Creed och uppkomlingen Rocky Balboa gick av stapeln. Adonis söker upp Rocky och ber honom att bli hans tränare. Trots att Rocky bestämt sig för att lämna boxningen bakom sig har han svårt att säga nej eftersom han hos Adonis känner igen den styrka och målmedvetenhet som karakteriserade Apollo Creed – rivalen som kom att bli en av hans bästa vänner. Men har Adonis vad som krävs för att utveckla inte bara viljan hos en sann kämpe, utan också hjärtat? Och hinner han innan det är dags att kliva upp i ringen? Creed inleder ett nytt kapitel i berättelsen om Rocky Balboa, och i huvudrollen syns åter Oscarnominerade Sylvester Stallone.

 • Klicka på bilden för att förstora.

  Sportlovsbio: Den gode dinosaurien (Alla talar svenska!)


  Fredag 19 februari klockan 15.00
  Pris: 50 kronor. Längd: 1 timme och 40 minuter. Tillåten från 7 år (barntillåten i vuxens sällskap).Tänk om asteroiden som för alltid förändrade livet på jorden i själva verket missade planeten helt och hållet och dinosaurerna aldrig dog ut? Denna roliga, hjärtliga och originella berättelse visar hur dinosaurierna utvecklats till sofistikerade och stoiska varelser medan människorna blev kvar på den lite vildare sidan. Filmen följer en ung dinosaurie vid namn Arlo, som ger sig ut på ett stort äventyr med sin mänskliga vän Spot. Deras ovanliga vänskap för samman två världar och visar att hjältar kommer i alla former och storlekar.Genre: Animerat, Familj

 • Klicka på bilden för att förstora.

  Sportlovsbio: Bajsfilmen (Alla talar svenska!)


  Söndag 21 februari klockan 15.00
  Pris: 50 kronor. Längd: 45 minuter. Barntillåten.En animerad film fritt efter Pernilla Stalfelts underfundiga och filosofiska böcker om livet, kärlek, hår, döden, skräck och bajs. Rikard Wolff är berättaren och Mia Skäringer och Klara Zimmergren ger röst till huvudkaraktärerna Dolores och Gunellen. Dolores och Gunellen är väldigt olika. Ändå är de bästa vänner och bor tillsammans. En dag bestämmer sig Gunellen för att resa ut i världen. Dolores vill inte vara kvar själv, så för att Gunellen ska stanna kvar berättar allt hon vet om hår och bajs, döden, livet och kärleken. Men allt det här kanske bara gör Gunellen ännu mer nyfiken på att resa ut i världen?Genre: Barnfilm

Kommande filmer

Information

Gatuadress: Torggatan 4 (Götasalen i Centrumhusets källare)

Platser: 87 

Biljettbokning: Medborgarkontoret i Götene. Telefon: 0511-38 60 01

Telefon kassa: 0511-504 90

Postadress: c/o Götene kommun, 533 80 Götene

Startår: 2003

Ägare: Videvox Biografservice AB. Telefon: 08-92 00 45

Text

Sidansvarig:
, 2015-11-17

Götene kommun

Torggatan 4
533 80 Götene
Telefon: 0511-38 60 00
Fax: 0511-593 07
Skicka e-post

Faktureringsadress

Följ Götene kommun:
Prenumerera på Götene kommuns nyheter via RSS
Följ Götene kommun på Facebook
Följ Götene kommun på Twitter
Se bilder från Götene kommun på Flickr
Se Götene kommuns filmer på YouTube
Information om tillgängligheten i kommunens lokaler.