Årets företagare 1996

Margita Stenblom bakade den första tårtan för försäljning i köket på gården hösten 1992. 1993 inreddes de första tillverkningslokalerna i bostadens källare. 1994 slutade hennes ham Stig sitt arbete för att också han på heltid arbeta i firman. 1996 var det dags att flytta in i nya lokaler ute på gården.

Gitas affärskoncept, tillverkning och försäljning av smörgåstårtor, tårtor och smörgåsar av hög kvalitet har slagit mycket väl ut. Hennes produkter röner mycket stor efterfrågan såväl till butik som direkt till konsument. Omsättningen har också under de år företaget funnits mer än tolvfaldigats.

Margita Stenblom är symbolen för en duktig entreprenör. Hon har från en blygsam start och med hemmet som bas, under en relativt kort period utvecklat företaget och skapat sig en bra marknad. Det är människor som Margita Stenblom som behövs för en positiv samhällsutveckling.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!


Sidansvarig: Gert Rahm, senast ändrad 26 november 2013